keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kesän merkkejä

 

Meidän kesäloma alkoi viikko sitten kun pakkasin lasten kanssa tavarat ja suuntasin möksälle. Viikko on nyt ns. lusittu näissä maisemissa ja laiteltu paikkoja kuntoon kesää varten. Lapset ovat tietysti ihan innoissaan, kun pääsivät mökille, vaikka vähän kylmä täällä onkin. Tosin ei se näytä noita lapsia paljon haittaavan ja mereen mennään silti kahlaamaan, vaikka itse suurinpiirtein tarvitsisin hanskat ja talvitakin päälle, kun mittarissa on ollut vain hieman yli 10 astetta lämmintä ja aikamoisen kylmä tuulikin on ollut monena päivänä.


Viime kesänä ostettu kumivene kaivettiin heti varastosta ja ilmatkin olivat vielä tallella. Hiekkalelut raahattiin myös rantsuun ja aloitettiin kaivuuhommat.Aika hyvin tuolla rannassa oli nuo hiekat pysyneet talven jäljiltä. Vähän oli tuo suodatinkangas tullut jostain kohdin näkyville, lähinnä merenpohjasta, joten ei auta kuin kärrätä taas vaan lisää hiekkaa sinne ja suoristella kankaita.


Äitini kanssa ollaan istuteltu myös kukkia oikein urakalla ja monta uutta pioniakin on tullut laiteltu. Uusia mansikoitakin tuli istutettua varmaan viitisenkymmentä, joiden satoa nyt sitten vaan odotellaan. 


Mökkimäisin terkuin!

2 kommenttia:

  1. Mukavia lomailuja teille :) Lapset osaa nauttia niin täysillä kesästä säällä kuin säällä ♥ Ihastuttava paikka teillä siellä kesää vietellä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Noita lapsukaisia ei näytä tosiaan haittaavan tuo kylmä sää, vaan tuonne meren äärelle on päästävä säässä kuin säässä.

      Poista