maanantai 7. joulukuuta 2015

Air Wick Life Scents tuoksukynttilät

Joulukalenterin luukusta nro 7 aukeaa tuoksukynttiläpostaus. Minulle tuli Buzzadorilta testaukseen ja buzzattavaksi Air Wick Life Scents -tuoksukynttilöitä. Kynttilät eivät olekaan mitään perinteisiä tuoksukynttilöitä, vaan niissä on ihan uutta teknologiaa, jonka avulla tuoksut ja värit vaihtelevat. Kynttilöiden pohjassa on paristoja ja elektroniikkaa, jotka on asennettu erilliseen osioon. Sydämen syttyessä patteri aktivoituu. Kynttilä sammuu itsestään, kun sitä on palaamatta 2 cm. Paketista löytyi Turquoise Oasis sekä Mystical Garden kynttilät. Turquoise Oasis tuoksuu kuvauksen mukaan ajopuulle, suolavedelle ja lämpimälle tuulelle. Mystical Delights puolestaan vie salaiseen puutarhaan, jossa tuoksuu auringon kypsyttämät vadelmat, kukkivat ruusut ja vaahtokarkit.


Tältä kynttilät näyttävät ilman palamista.


Kynttilöiden värit vaihtelevita sateenkaaren eri väreissä, kun ne sytyttää. Olimme niin keskittynyt tuohon värivaihteluun, että ei ollenkaan huomattu nuuhkia tuota tuoksun vaihtelua, joten ei tuoksu ainakaan hirmuisen voimakas ole, mikä on mielestäni ihan positiivinen asia.



Nyt näin joulun aikana olisi kiva, jos noita kynttilöitä olisi joku jouluinen tuoksu esim. omena-kaneli ja kuvana olisi joku ihanan jouluinen aihe.

* tuoksukynttiläbuzzaus *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti