keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Luukku 9: vaaleapunainen jouluasetelma


Joulukalenterin 9. luukusta aukeaa hempeää vaaleanpunaista. Kuten monet lukijat jo varmaan ovat huomanneet, että se on yksi ehdottomista lempiväreistäni. Nappasin Lidl:stä mukaani 10 kpl nipun vaaleanpunaisia Gerberoita ja väsäsin niistä jouluisen asetelman tai no jouluisen niistä taitaa tehdä ainoaan tuo God Jul -tekstikyltti edessä. Nyt mennään vielä ihan ruottin kielelläkin, kun meidän vastaavanlainen  Hyvää Joulua -tekstikyltti katkesi ja nyt siinä lukee vain "vää Joulua", joten ei auttanut kuin ottaa tuo God Jul käyttöön. Toisaalta sopiihan se meidän perheeseen, kun mies puhuu ruotsia lasten kanssa ja lapset käyvät ruotsinkielistä kielikylpyä. Tämä mamma vaan yrittää sinnitellä mukana suomenkielellä.


Kimpun kaikki tykötarpeet löytyivät muutoin kotoa. Metsästä tuli haettua talven varalle puolukan varpuja, valkoiset ruusut ovat tekoruusuja, joita kierrätän kimpusta toiseen ja tuon risukauluksen olen säilyttänyt jostain aikaisemmasta kimpusta. Meillä kun kaikki nääs hamstrataan talteen. Kuihtuneet kukat on helppo poimia tuosta kimpusta pois, kun nuukahtavat ja voi taas tökkiä tilalle uudet tuoreet kukat. Pienellä vaivalla ja vähällä rahalla saa siis viikottian uuden näyttävän kimpun pöydälle. Nuo Gerberatkin olivat Lidl:ssä vain 4 euroa ja olen nyt ostanut jo niitä monta kimppua, kun vanhat lakastuvat, lisään vain uudet tilalle. Helppoa ja halpaa!


Ihanan jouluista uutta viikkoa! Tosin ei kyllä ihan siltä tunnu, kun ulkona sataa vettä ja asteitakin on välillä melkein kymmenen.

2 kommenttia:

 1. Hurmaava vaaleanpunainen lumoaa!
  Itsekin käytän paljon vaaleanpunaista jouluna kukissa ja koristeissakin.
  Leppoisaa joulun odotusta täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen totta tosiaan lumoaa ja on lumonnut minut jo monta vuotta :)Ihanaista joulunaikaa sinne päin!

   Poista