torstai 17. joulukuuta 2015

Lohjan menneen ajan joulumarkkinat

Luukusta 17 paljastuu viime viikonlopun Lohjan menneen ajan joulumarkkinoiden tunnelmia. Meillä on kuulunut jokavuotiseen perinteeseen käydä tuolla Lohjan joulumarkkinoilla säästä riippumatta. Yhtenä vuotena oli yli 20 astetta pakkasta ja tällä kertaa oli pienoinen vesiade ja plusasteita, mutta ei se tunnelmaa haitannut. Mies tosin ihmetteli ääneen, että miksi me taas mennään Lohjalle asti, vaikka koko pääkaupunkiseutu olisi samaan aikaan täynnä joulumarkkinoita. Fakta vaan on, että ei niissä ole samanlaista tunnelmaa, mitä tuolla Lohjalla on. Vaikka tuollakin on tungosta, niin ei kuitenkaan mitenkään sellaista mitä yleensä Helsingin joulumarkinoilla on, vaan saa paljon vapaammin kierrellä rauhassa ja katsoa runsaiden kojuen antimia. Lisäksi tuolla Lohjalla kaikki kojut on koristeltu ihanasti vanhaan henkeen sopiviksi, myyjät pukeutuvat teemaan kuuluvasti ja kädentaitajien ihania tuotteita on tosi paljon myynnissä eivätkä hinnatkaan ole yleensä kovin pahoja. Ehkä sieltä puuttuu se pääkaupunkilisä, mitä meillä tuntuu aina olevan täällä seudulla.

Sitten kuvapläjäyksen pariin.


 

 

 

4 kommenttia:

 1. Nämä joulumarkkinat on myös meillä joka vuotinen vierailun kohde. Harmi että ei päästy tänä vuonna paikalle.. Tuolla on niin ihana tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan harmi, että tänä vuonna jäi välistä, mutta onneksi ensi joulu tulee taas kuitenkin tosi nopsaan ja vuosi vierähtää äkkiä, vaikka tässä iässä kyllä voisi jo nuo vuodet vierähtää vähän hitaammin :)

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia ja mahtavia tuotteita-varsinkin tuo napa paljaana heiluva tyyppi:D
  Havupukkia ja mandariini-rimpsuja voisi kokeilla itsekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo havupukki oli kyllä todella kivannäköinen. Itsekin mietin, että josko joskus yrittäisi tehdä, mutta kukakohan tekisi sen puukehikon vaan ensin mulle?! :)

   Poista