lauantai 19. joulukuuta 2015

Luukku 19

Hyvää lauantai-iltaa tänne blogistaniaan. Oli juuri kiva blogitapaaminen, kun laitettiin käyntiin pääkaupunkiseudulla pyörivä blogirinki, jossa tarkoitus tapailla muita saman henkisiä bloggaajatuttuja. Nyt ensimmäinen kerta oli meillä ja katsotaan kuka ottaa seuraavan kopin. Kiva vaihtaa näin joulun alla kuulumisia ennen kuin kukin pakenee joulun viettoon.


Minä olen jotenkin iskenyt nyt silmäni bambeihin. Niitä pitää nyt olla joka puolella ja viimeisimmät ovat nämä Lidl:stä löytyneet bambit tai mitä sarvipäitä lienevätkään. Hih, oikeat halpislöydyt, mutta menevät ihan sulassa sovussa Riviera Maisonien kanssa.
Mukavaa viikonlopun jatkoa! Toivottavasti ei ole hirmuinen joulustressi päällä!

8 kommenttia:

 1. Sulla oli niin kaunista ja jouluista siellä! Ja mitkä tarjoilut! Superhauskaa kun järjestit meille ihanan illan, kiitokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tuire, että pääsit myös paikalle! Oli taas niin kiva nähdä :) Toivottavasti saadaan tästä tavasta pitkäaikainen käytäntö ja nähdään taas pian jonkun luona. Oikein lämmintä joulua teille halien kera!

   Poista
 2. Kiitos emännälle täältäkin! Oli kiva nähdä! Ihanaa joulun aikaa koko poppoolle! Nautihan lomasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Nonna, että pääsit paikalle. Oli tosi mukavaa! F kiikutti kivan tuliaisesi heti huoneeseen ja risti sen Kärppä kärpässieneksi ;) Ihanan lämmintä joulun aikaa myös sinne!

   Poista
 3. Kiitokset oikein mukavasta illasta, oli kyllä todella hauskaa! Teillä on kaunis koti ja piti sanoa, että piparkakkutalo oli upeannäköinen! Mukavaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia itsellesi. Oli mukavaa, että pääsit paikalle lyhyestä varoitusajasta huolimatta :) Ihanaa joulunaikaa myös sinne ja toivottavasti nähdään taas pian jonkun luona.

   Poista
 4. Kiitos, kiitos ihanalle emännälle ja mukaville vieraille... vatsa oli täynnä super-herkkuja kun pääsi kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen, että pääsit paikalle ja vitsit ne sun tekemät palleroiset. Meille tuli taas su vieraita ja laitoin ne esille ja hävisivät kuin kuumille kiville. Saivat tosi paljon kiitosta. Pitänee napata sulta joskus ohje tai olikohan sulla sitä sun blogissa. Täytyykin tulla kurkkaamaan. Ihanaa joulunaikaa ja hyvää Porin reissua!

   Poista