keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Luukku 16


Hih, vähän tämän meikäläisen joulukalenteri raahaa perässä ja pari luukkua jäi välistäkin, kun kone hajosi ja ei myöskään ole ennättänyt tänne blogiin saakka mitään tekemään uuden koneen kanssa. Päivien tunnit eivät vaan yksinkertaisesti riitä. Olisi kyllä niin ihana ehtiä jossain välissä lukemaan jonkun muunkin blogia, mutta kun ei vaan ennätä. Sitä nämä ruuhkavuodet teettää. Jos sitten vaikka joululomalla pääsisi siihen pisteeseen, että ehtisi tekemään jotain normaalista poikkeavaa ja ehtisi lukemaan vaikka jonkun sisustuslehdenkin, joita on kerääntynyt iso pino. Monena iltana sitä on tullut mietittyä, että nytpä ennen nukkumaan menoa luen jotain ihanaa joululehteä, mutta aina sitä on vaan kaatunut sänkyyn niin väsyneenä, että lehdet ovat saaneet pölyttyä vierellä nukkumatin saapuessa.

Kaikilla meillä taitaa olla ainakin näin joulun alla erityisen kiirus, joten enpä häiritse teitä sen enempää valituksillani. Kuullaan taas kunhan keritään :)
6 kommenttia:

 1. Joulukiireet ovat saaneet vallan, että omaakaan blogia ei ole niin ehtinyt päivittämään. Nuo huopaherkut on niin kivoja tuossa sun sivun reunalla näkyvät. Olisikohan siinä jouluaskarteluaideaa... Hyvää joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa tosiaan kaikkia vaivata aikamoinen joulukiire ja stressi tällä hetkellä. Noista huopaherkuista saisi tosiaan muuten kivaa jouluaskartelu tai joulupukin konttiin lapsenhenkisille pieniä lahjoja. Ihanaista joulunaikaa sinne!

   Poista
 2. Kauniit jouluiset kuvat. Täällä on ollut sairastuvalla aikaa lukea blogeja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti teillä on jo parannuttu ja olette päässeet jouluvalmisteluihin täydellä terällä. Ihanaista joulunaikaa teille sinne!

   Poista
 3. pakko kysyä mistä olet ostanut nuo ihanat tuolienn huput? ihana blogi, löysin tämän juuri :) hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolin huput ovat Artwoodin ja ovat jo sen verran monta vuotta vanhat, että ei taida enää löytyä heidän valikoimastaan. Olen ostanut ne Kodin 1:stä, tosin Kruunukalusteessakin niitä oli silloin samaan aikaan myynnissä. Toivottavasti löydät tänne blogiin saakka vielä uudelleenkin :)

   Poista