lauantai 26. joulukuuta 2015

Futmedin vitamiinejä

Sain Futmediltä mielenkiintoisia vitamiineja testaukseen. Vitamiinit ovat siitä erilaisia, että niiden annetaan liueta kielen alla eli ikävää nielemistä ei tarvita. Tableteissa ei ole myöskään apu- tai lisäaineita. Imeytyminen kielen alla tapahtuu välittömästi ja tehokkaasti.


D3-vitamiini onkin jo suomalaisille tuttu vitamiini ja tulisi kuulua jokaisen jokapäiväiseen käyttöön näin pimeällä ajalla, kun ei aurinko ei hirveästi paista. Biotiini puolestaan vaikuttaa hiuksiin ja kynsiin. Sitä tarvitaan myös hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihdunnassa. B12-vitamiini puolestaan ylläpitää tervettä hermostoa ja erittäin tärkeä erityisesti kasvissyöjille. B12 lisää myös energisyyttä ja poistaa väsymystä. Itse otin tämän vitamiinin hiljattain käyttöön ja pientä vireystason kohentumista on kyllä havaittavissa.


Futmedin valikoimaan kuuluvat myös nämä mikroimeytyvät mineraalituotteet, jotka sisältävät vapaita mineraali-ioneja, jotka pääsevät suoraan solun sisään ionikanavia pitkin, jolloin tuotteiden imeytyminen on maksimaalista ja yhtään hukkaa ei tapahdu. Ionimuoto tarkoittaa, että atomi on joko positiivisesti tai negatiivisesti varautunut eikä ole molekyylimuotoisena tai yhdisteenä. Kun mineraali on ionimuotoisena, niin elimistön ei tarvitse muuntaa mineraaliyhdisteitä ionimuotoiseksi. Ionimuotoista mineraalia ei tarvitse niin suuria määriä, koska ne imeytyvät paremmin ja ne eivät aiheuta vatsaongelmia.
Näitä tuotteita tiputetaan suoraan kielen alle tai veteen tai suihkutetaan suoraan suuhun.Futmedin omaan verkkokauppaan pääset tästä klik.

*blogiyhteistyö*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti