lauantai 23. heinäkuuta 2011

Riviera Maisonilla


Jottei mökkihöperyys ihan meinaa iskeä päälle, niin pitihän sitä käydä vähän sivistyksen parissakin ja samalla reissulla käväisin Riviera Maisonin alessa sekä Cobellon liikkeessä Helsingin keskustassa.  Kaksi ehdotonta suosikkiani. 

Tämä olisi kiva tervetuloatoivotus aina kotiin saapuessa. Aivan ihana eteisen matto

Lautasliinan taskuun saa kivasti laitettua ruokailijan nimen esille. Oikein tyylikäs tapa tehdä plaseeraus pöytään. Taitava ompelijahan hurauttaa tällaiset tietysti itse :) Niin ja aivan ihana tuon puinen pöydän pinta. Tahtois kanssa tuollaisen!


Kamera oli sopivasti mukana shoppailemaan mennessä ja kun kuvaukseenkin sain luvan, niin napsaisin muutaman kuvan teidänkin iloksi. Voidaan sitten yhdessä kuolata näitä ;)

RM:n ale oli kestänyt jo jokusen tovin, joten eipä siellä enää oikein mitään ihmeellistä enää alessa ollut, mutta onhan siellä muutoinkin niin kiva aina käydä ja unelmoimassa, että ehkä sitten joskus meilläkin.



Nämä lokeroiset säilytyslaatikot olivat -70 % alessa. Näitä vähän mietin, mutta kun esim. alusvaatteille olisi pitänyt ostaa niin tuhottomasti noita laatikoita ja kuka oikeasti jaksaa avata noita laatikoita ja kaivaa sieltä alusvaatteensa??? No en minä ainakaan! Kerrankin järki voitti ostosten teossa....mikä on todella harvinaista kyllä meikäläiselle ;)


Tämän leipälaatikon kun sais....niin tai kyllähän sen rahalla saa :)

Oi oi, tässä pedissä kyllä kelpaa hauvelin lekotella. Kyllähän koirakin kaipaa pientä luksusta elämäänsä.

Miten söpö tuoli lastenhuoneeseen. Sen verran hintava kuitenkin, että en minä kyllä raaskisi sitä ostaa lastenhuoneeseen kun ei se kovinkaan kauaa, ainakaan meidän lasten käsittelyssä, olisi enää tuon näköinen.

Vitsit miten tyylikäs baarijakkara.


Riviera Maisonilta ei tarttunut mukaan muuta kuin nämä oveen laitettavat "a Star is born" -kehykset. Ajatellin vähän duunata niitä vielä ja laittaa mm. lasten nimet niihin ja syntymäajat. Hintaa yhdelle kehykselle jäi alle 3 euroa kun olivat - 70 prosentin alessa. Oikein kukkaroystävälliset ostokset ja mies kíittää :)


Kun tuolla Riviera Maisionilla kerran pääsi käväisemään, niin pitihän sitä käydä myös kulman takana sijaitsevassa Cobellossa. Siellä myös niin ihanan valkoista tavaraa. Pitää oikein ajan kanssa katsastaa tavaroita läpi, kun kertavilkaisulla voi jäädä vaikka mitä huomaamatta.



Tämän tv-tason niiiin halauaisin meille. Olisi samaa sarjaa eteiseen ostetun valkoisen korkean lipaston kanssa, mutta eihän tuo meidän isäntä siihen tietenkään suostunut. Nyt on kuulemma säästökuuri päällä, joten jään sitten vaan kuolaamaan tuota tv-tasoa.




 




Taidanpa jäädä unelmoimaan vaan näistä ihanuuksista :)

6 kommenttia:

  1. Oijoi, ihanat kuvat! Ihana RM!
    Noissa rm-tuotteissa on kyllä hintaa, enkä kyllä välttämättä edes ymmärrä miks, vaikka ihania ovatkin... Mulla lähti rm:n latte kupista korva irti ekan pesun jälkeen, vaikka piti konepesun kestää... Siinä aloin hieman miettimään kulkeeko laatu ja hinta ihan nyt käsikädessä?!? Mut silti, ihaniahan ne...

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, täytyy vielä kattoo toiseen kertaan ne... Voi kun mä haluisin ton ja ton. Ja ton. ;D

    VastaaPoista
  3. Marika: joo hinta laatusuhde ei aina välttämättä kulje käsikädessä. Sen olen kanssa välillä huomannut. Taitaa olla aika paljon ilmaa noissa RM:nkin tuotteissa kun hinta on mitä on.

    Senni: heh, tuttu fiilis. Olis niin kiva ottaa noista vaikka mitä :)

    VastaaPoista
  4. Jepsistä...Kaikki ottasin mutta nuo pullerot vinkkulasit ekana :)

    VastaaPoista
  5. Samat aleostokset siis kuin täällä :)

    VastaaPoista
  6. Lovviisa: Juu ihan kivat nuo vinkkulasit.

    Heidi: Olipas hauska yhteensattuma :)

    VastaaPoista