lauantai 17. joulukuuta 2011

Tuoleihin uudet päälliset


Mitäs tykkäätte ruokaryhmän uudesta ilmeestä? Piti ostaa nämä Artwoodin tuolinpäälliset vain kokeiluun, mutta ehkäpä nuo jäävätkin meille. Jotenkin tykästyin noihin. En raaskinut ostaa kokonaan uusia tuoleja kun nämä huput jotenkin menivät noihin meidän nykyisten tuolienkin päälle vaikka ovatkin tarkoitettu  varsinaisesti pehmustettuihin tuoleihin. Vähän jäi löysää tuonne selkänojaan, mutta ei mielestäni mitenkään häiritsevästi. Ehkä sitten myöhemmin tulee hankittua oikeat tuolitkin tuonne hupun alle, mutta nyt ei raha riittänyt siihen investointiin kun yhden tuolin hinta on kuitekin 129 euroa ja siihen vielä irtohupun hinta päälle 56 euroa. Olis tullut yli tonnin paukku sitten tuoleista huppuineen.


Olis ehkä pitänyt silittää nuo päälliset ennen kuin vetäisee ne tuolien päälle ja lähtee kuvailemaan.  Taisin olla vähän liian innokas kokeilemaan noita. Vähän ova ryppyisen oloiset kuvissa. Nämä päälliset ei kyllä ollu mikään järjellä ajateltu ostos. Vesipesu on nimittäin kielletty ja arvatenkin lapsiperheessä....hmmm ei mikään hirveän hyvä idea olla tuollaiset päälliset tuoleissa. Ostin kyllä noihin sellaista suojausainetta, jonka pitäisi hylkiä likaa eli jotain toivoa ehkä on että ovat siistit jopa useamman viikon. Vielä kun sais suihkutettua aineet noihin. Ei se siellä purkissa paljon auta.


Tältä tuoliryhmä näytti ennen. Jotenkin liian tumma noine tuolineen. Nyt sai vähän vaaleutta kehiin uusilla päällisillä ja juhlavamman oloisen koko ruokaryhmästä.


Pirtsakkaa viikonlopun jatkoa kaikille!

12 kommenttia:

  1. Onpas kivan näköiset huput! Itsekin olen miettinyt vähän tuon tyyppisiä - paitsi että ensin pitäisi saada hankittua uusi ruokapöytä.

    Nuo teidän tuolit on kyllä kivat, mutta yleisilme oli tosiaan ehkä vähän tumma kun lattiakin on tummanharmaa. Ja kun sekä lattia että tuolit ovat kovaa materiaalia niin huput tuovat vaaleuden lisäksi kivasti pehmeyttä yleisilmeeseen. Ruokailutila on nyt jotekin "sisustetumman" näköinen. Hyvä hankinta siis!

    Ja tuo kattokruunu on kyllä upea! Kyllä teillä on kaunista ja ihanan jouluista!

    H-M

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvät huput, sopivat kuin nakutettu teille!

    Ihanan jouluiselta teillä näyttää!:)

    VastaaPoista
  3. Blogisi on minulle uusi tuttavuus,kiitos kauniista blogista ja varsinkin tuosta lastenhuone postauksesta. Pitäisi laittaa tytön huonetta uusiksi mutten oikeen tiedä mistä aloittaisin kun se on värien ja tavaranpajouden räjähdys=D Ihanat tuolinhuput! Muuttuu ilme kertaheitolla=D

    VastaaPoista
  4. Näyttää todella kauniilta, nisset myös! :o)

    Hyvän valinnan olet huppujen osalta tehnyt, enkä olisi tyhjää selkänojassa edes huomannut jos et olisi kertonut! :o) Ja tiedätkö, minä en edes silittäisi niitä. Näyttää noin kivan "rouhealta"!

    Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  5. Nuo on aivan ihanat huput. Minäkin niitä kuolaillut, mutta eivät passaa meidän tuoleihin ja totaaliuusinta tulisi tosiaankin liian kalliiksi.

    Haaveitahan on hyvä olla ;)

    VastaaPoista
  6. Vau, miten upea olohuone-ruokailutila teillä on! Ihan jäi huput huomiotta kun ihastelin kokonaisuutta, tosin ovat nekin ihanat!

    VastaaPoista
  7. Todella ihanat huput. Olen itsekin niitä katsellut, mutta aika hintavaksi tulee hankkia moneen tuoliin.

    Miksiköhän niitä ei saisi pestä koneessa. Kutistuukohan kangas???

    Ihanaa viimeistä adventtia!

    VastaaPoista
  8. Ilme muuttui kyllä nopeasti, juhlavaksi! Hyvin sopii jouluun :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat tuolinpäälliset! Minäkin olen tuollaisista haaveillut.
    Kaunis koti teillä!
    Hyvää 4. adventtia!

    VastaaPoista
  10. H-M: kiitos. Totta että tulee paljon sisustetumman ja pehmeämmän näköistä noilla hupuilla. Ne sai kyllä meiltä uuden kodin. Vielä kun jaksais suihkuttaa tuon suojalakan niihin.

    Kamomilla: kiitos. Sun pitää tulla tänne joskus niitä ihastelemaan. Voisin joskus pitää kässäkerhon kokouksen täällä jos vaan saan siivottua ja se sattui pysymään yli 5 min siistinäkin :)

    Sarppa: kiva kun eksyit blogiini. Toivottavasti tulet joskus toistekin kyläilemään. Hienoa jos löysin tuon lastenhuonepostauksen. Pitäis tehdä vielä osa 2 siitä kun kaikkia nurkkia en vielä ehtinyt kuvaamaan.

    Helene: Kiitos. Niin tosiaan noi vois kyllä jättää silittämättäkin. Jäis vähän tuollainen rouheampi ilme.

    Katja: no voihan harmi ettei mennyt teidän tuoleihin. Tosiaan aika tyyris hankinta jos joutuu hankkimaan myös nuo uudet tuolit
    huppujen alle.

    Marita: oi kiitos kiitos :)

    Hanne: Kiitos. Joo ilmeisesti kutistuu niin paljon vesipesussa ettei ainakaan saa niiden pehmustettujen tuolien päälle enää laitettua takaisin. Meille ne vois ehkä just ja just mennäkin vielä pesun jälkeen. Myyjä mainitsi myös, että kantsii laittaa sitten ainakin märkinä paikoilleen jos välttämättä haluaa vesipestä. Aika hassua että kangasta ei ole esipesty niin ei olisi tuollaista ongelmaa, mutta taitaa olla liikaa vaadittu :)

    Maiju: totta tosiaan että aika pienellä vaivalla sai heti juhlavamman kokonaisuuden.

    Susanne: kiitos. Hauska kuulla että muutkin ovat ajatelleet tuollaisten hankintaa. Äkkiä vaan joulupukille vielä kirjettä kirjoittamaan jos se sattuisi tuomaan tuollaiset :)

    VastaaPoista
  11. Muuttu kyllä hurjasti ilme nuilla päällisillä ja siis parempaan suuntaan :) Ei siinä että aiemminkaan ois mittään sen kummempaa vikkaa ollu :) Juhlavat muttei liian, vaaleat muttei liian eli kauniit päälliset ja rypyt vaan kaunistaa tuoleja :)

    VastaaPoista
  12. Jos oot joskus luopumassa noista hupuista niin täällä ois yks innokas ostaja :D! Koittanu metsästää tällaisia mutta tuloksetta

    VastaaPoista