torstai 22. maaliskuuta 2012

Kärpässienilamppu

Moni täällä blogien viidakossa surffaaja varmaan tunteekin Kaunis pieni elämä -blogin, joka sisältää uskomattoman taitavia tekeleitä ja ihania kuvia heidän kodistaan. Heillä on myös nettikauppa Kaunis Pieni Elämä Shop, jossa aivan ihania tuotteita myynnissä. Käyhän kurkkaamassa, jollei kauppa ole vielä tuttu.

Meille sieltä päätyi tämä iso Heicon kärpässienilamppu. Lapset ovat ihan myytyjä sille ja erityisesti myös tämä lapsenmielinen äippä. Lamppu löysi paikkansa tuunaamani vanhan puulaatikon päältä ikkunan edessä. Siihen on mukava iltasella sytyttää valo kun se loistaa tunnelmallisesti ikkunasta ohikulkijoille.


Tämä puulaatikko oli maannut mökillämme varastossa jo ainakin kymmen vuotta kunnes viime kesänä kunnostin sen lelulaatikoksi. Siitä projektistä näet enemmän täältä vanhasta postauksestani. Laatikon alle ruuvasin (tai siis tarkemmin ottaen ukki ruuvasi ne pyynnöstäni) pyörät liikuttamisen helpottamiseksi.  Sivuille vielä nuo vetimet antamaan vähän  ilmettä ja  pitihän laatikkoon eteen kirjottaa vaaleanpunaisella La Belle Maison.



Tässä alla vielä pieni otos mitä kaikkia ihanuuksia Kaunis Pieni Elämä Shopista löytyy. Kuvat ovat lainattu Kaunis Pieni Elämä Shopin nettisivuilta luvan kera.

Myynnissä mm. juuri näitä ihania Heicon -valaisimia

Pictures of Sammakkoprinssilamppu  
Pictures of Sienilamppu iso
Meillä tämä nyt pikkuneidin huoneessa kuten yllä olevista kuvista näkyi.Toimii myös hyvänä yövalona ja koko sieni loistaa valon palaessa iltasella.
Pictures of Metsäkaurislamppu
Suloinen metsäkaurislamppu. Oikea pikkutytön unelma.
Pictures of Pupulamppu

Shopista löytyy myös suloisia karusellejä lastenhuoneeseen. Kyllä meille vielä joskus tulee tällainen :) Oi miten kiva tuo olisikaan esim. kastelahjana jollekin pienokaiselle.

Pictures of Karuselli pastell
Pictures of Maapallon ympäri -soittorasia
Pictures of Helikopteri soittorasia
 
 
Söpöjä uusia Mailegejäkin oli saapunut kauppaan.
Pictures of Maileg tyttöpupu koko s

Eikös olekin herttaisi pupuja?

Maileg Prinsessa pupu 30cmMaileg Prinssi pupu 30cm

Pictures of Maileg Prinsessa pupu 30cm

Maileg pupu kastemekko 2 erilaista

Kohta muuten voisin laittaa tuon talokierros esittely käyntiin. Vielä kun ehtisi jossain välissä valkata siihen kuvat kun räpsin niitä aikamoisen kasan (ainakin 500) silloin lehtikuvauspäivänä kun kerrankin oli siistiä.

Mukavaa torstaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Postipate toi paketin ehjänä perille. Kiitos! Koitan viikonloppuna sen täällä blogistaniassa esitellä muillekin!
    Ihanaa pian alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun hienoa, että paketti vihdoin ja viimein saapui sinne asti ja ehjänä :)Paketti kulki viikon verran autossani mukana ennen kuin tuonne postiin asti pääsin. Oikein aurinkoista viikonloppua myös sinne Raumalle. Täällä Espoossa ainakin nyt paistaa ihanasti aurinko.

      Poista