tiistai 21. elokuuta 2012

NOA NOA Miniature



Yhteistyökumppaniltani Millan Putiikista tuli pikkuneidille tämä aivan ihastuttava NOA NOA Miniaturen setti. Vinkkasin Millalle vähän tuosta hameesta ja hän valikoi hameeseen vielä sopivan paidan ja vyön, joka on oikea piste iin päällä. Kruunaa koko setin. Kyseiset vaatteet ovat tulevan syksyn 2012 mallistoa ja ovat juuri saapuneet Millan Putiikkiin.

Millan Putiikki on idyllinen lifestyle -myymä, josta löytyy niin vaatteita kuin sisustustuotteitakin. Edustettuna ovat mm. NOA NOA:n vaatteet naisille sekä lapsille, Riviera Maison sekä Beach House. Nettikaupan lisäksi kivijalkamyymälä löytyy Lahden keskustasta, jos satutte kulkemaan Lahden suunnalla.

Meillä ei ole aikaisemmin ollutkaan yhtään NOA NOA:n vaatetta, mutta jatkossa tulee kyllä olemaan. Sen verran ihania. Jotenkin tässä setissä on niin ihanan lämpimät värit. Juuri sopivat syksyä ajatellen.




Paidan materiaali on mukavaa 100 % puuvillaa ja vyökin on helppo säätää eri kokoisille lapsille. Settiin Milla oli valinnut myös väritykseen ja tyyliin sopivat sukkahousut. Sukkahousuissa on samaa kuviota kuin itse paidassakin. Ei laitettu niitä nyt kuvaushetkellä päälle kun oli niin ihanan lämmin päivä. Odotellaan niitä sukkahousukelejä vielä. Kuvassa ne näkyvät oikeassa alalaidassa. Mätsäävät tosi hyvin kokonaisuuteen.



 Hame on varustettu kiristyskuminauhalla, joten helppo muutella kunkin vartalolle sopivaksi. Aluksi kun näin hameen, niin ensimmäisenä tuli juuri mieleen, että apua. Eihän tuo pysy meidän hoikan pikkuneidin päällä, mutta sitten löysin nuo napeilla toimivat kiristettävät kuminauhat ja johan rupesi sopimaan.



Aurinko helli meitä ihanasti kuvaushetkellä mökillä. Voi kun kesä vielä jatkuisi!

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia & kauniit vaatteet! Noa Noalla on kyllä kivoja juttuja.

    VastaaPoista
  2. Tosiaan ihanat vaatteet ja malli!
    Sinulla on kyllä ihania yhteistyökumppaneita kun muistavat teitä näin ihanilla jutuilla <3
    Millan putiikissa on paljon kaikkea ihanaa kyllä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Totta tosiaan! Aivan ihania yhteistyökumppaneita on kyllä siunaantunut :)

      Poista
  3. Mä pidän kovasti NoaNoan vaatteista ja onnekseni tyttäreni tykkää myös. Ne on kauniin näköisiä ja sävyt miellyttävät myös.

    Nätti asukokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselleni nämä Noa Noan vaatteet olivat ihan uusi tuttavuus, mutta tykästyin kyllä heti. Näitä täytyy kyllä jatkossa myös hankkia.

      Poista