keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

KesäLOMA

JEE! Enää tämä päivä töitä ja sitten alkaa KESÄLOMA! Otin huomisen vapaaksi, kun tarha on jo kiinni ja lähdenkin lasten kanssa jo tänään mökille. Pystyy välttelemään näin pahimmat ruuhkat. Kylläpäs on muuten mennyt nopeasti tämä kesäkuun alku ja nyt vasta oikein havaihduin, että tosiaan nyt on kesäkuu ja kohta jo heinäkuu.


Olen muuten ihan unohtanut esitellä teille näitä hauskoja valomaalausharjoitustöitä, jotka otin jokunen tovi sitten valokuvauskurssilla. Muistui nyt mieleen tuo kesä -sana ja piti kaivaa kuvat esille. Teksti/ääriviivat on tehty ihan taskulampuilla ja käyttäen kameran bulb -toimintoa. Alla vielä kanssa muutama kuva harjoituksista. Tähtisädetikut toimivat myös hyvin noissa valomaalauksissa.Lapsukaisillakin on tänään viimeinen tarhapäivä ja sitten alkaa pitkä loma. Nyyh! Meidän pikkumieskin menee sitten syksyllä jo isojen ryhmään. Voi kamalaa! On se vaan niin haikeaa kun ne kasvaa tuota vauhtia.


Tarhatädeillekin on viety sitten eilen kesälahjat. Pikkumies ja -neiti ovat olleet samassa ryhmässä, joten ei ole tarvinnut ostaa kuin neljä lahjaa, mutta syksystä lukien ovatkin sitten eri ryhmässä. On se muuten aina yhtä hankalaa miettiä, että mitä sitä veisi tarhatädeille. Talvella jotenkin se suklaarasia on ollut se pop, mutta näin kesällä halusin jotain muuta. Päädyinkin näihin Martinexin puisiin koreihin, jossa on lasinen sisus. En oikein tiedä, että mille nuo on tarkoitettu, mutta kynttilän sitten laitoin sisälle ja tuo limen värinen kynttilä olikin ihan pirtsakka. Kynttilän vaihtoehtona oli myös kukka, mutta en löytänyt yhtään kukkivaa kukkaa, jonka ruukku olisi mahtunut tuonne ja sitten mietin myös, että nuo olisi voinut täyttää karkeilla, mutta tuo perinteinen kynttilä vei sitten voiton.


Alunperin oli suunnitelmissa, että olisin itse tehnyt kortit, jossa olisi ollut myös lapsukaisten kuvat vähän pidemmän teksin kera, mutta enpä niitä sitten ennättänyt lähteä niitä väsäilemään, joten kynttiläkipot saivat ihan valmiit kaupan kortit kylkeensä.


Arvatkaas vaan onko auto pakattu aivan ääriään myöden täyteen tavaroita. Onneksi on farkku, jonka takaluukkuun menee aivan hurjasti tavaraa, mutta silläkin tulee raja vastaan jossain vaiheessa. Jouduin osan tavaroista jo tunkemaan miehen autoon, jotta kaikki saadaan mökille asti. Kaiken maailman juttuja kun pitää ottaa mukaan, koska ajattelin tosiaan tulla seuraavan kerran käymään kotona vasta heinäkuun lopulla kun lähdetään Tanskaan, joten aika hyvin on siis varustauduttava kaikkiin keleihin ja juttuihin. Onneksi pyykit sentään voi käydä pesemässä vanhemillani, kun ei tuolla meidän mökin vedellä voi oikein pestä vaatteita tai siis ainakaan vaaleita, kun on sen verran ruskeaa ja eipä siellä taida se pesukonekaan toimia tällä hetkellä.

Nyt sitten ruvetaan laskemaan vain tunteja loman alkuun! :)

Niin ja hei juhannuksen kunniaksi on tulossa blogiarvonta, jossa voit voittaa kauniit korvakorut itsellesi. Muista siis tulla osallistumaan!

16 kommenttia:

 1. ihanaa juhannusta ja lomaa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! Toivottavasti juhannus on sujunut aurinkoisissa merkeissä :)

   Poista
 2. Ihania nuo puiset korit! Hyvää Jussia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! Toivottavasti jussi on mennyt ihanasti :)

   Poista
 3. Hauskaa lomaa! Olen pätkinyt oman lomani niin että se tuntuisi vielä pidemmältä. Lomapäivät alkaa huomenna. Välillä pitää tulla hetkeksi töihin, mutta kesäloma päättyy vasta 12.8. JEE!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihanaa lomaa myös sinne. Mä palailen työmaalle 5.8, joten ihan kiva loma kanssa tiedossa :)

   Poista
 4. Rentouttavaa lomaa ja juhannusta teille! Ihanat lahjat hoitotädit saavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 toivottavasti olette saaneet nauttia ihanasta juhannuksesta. Mukavaa juhannuspäivän jatkoa!

   Poista
 5. Ihanat kesälahjat! Hyvää juhannusta ja lomaa muutenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne <3 on tämä kesälomalla olo vaan niin mukavaa :)

   Poista
 6. Todella upeat kesälahjat ja ihanat nuo kortitkin <3 Mistä olet löytänytkin taas nuo ihanuudet? Mahtavaa kesälomaa ja aurinkoista juhannusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 nuo korit löysin itseasiassa Martinexin ysmystä ja kynttilät ihan Cittarista :) Ihanaa juhannuspäivän jatkoa! :)

   Poista
 7. Hauskaa lomaa teille! =) Meillä vielä miehen lomaan noin viikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin myös sinne! Meidänkin miehen loma alkaa vasta viikon päästä, mutta me jäädään jo mökille lasten ja vanhempieni kera

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne <3 toivottavasti olette saaneet nauttia kanssa ihanasta juhannuksesta. Meillä on ainakin syöty oikein urakalla :)

   Poista