lauantai 1. kesäkuuta 2013

KaverisynttäritPikkumiehen ensimmäiset kaverisynttärit ovat onnellisesti takana. Koti täyttyi tänään kahdeksasta  tarhakaverista, joten aikamoinen härdelli oli päällä kun kymmenen lasta juoksenteli ympäri taloa ja pihaa. Onneksi mitään ei sattunut ja kaikki lähtivät tyytyväisinä kotiin.  


Juomat tarjoiltiin näistä tekemistä pikkupulloista raitapillin kera. Näiden pullojen teosta onkin oma postauksensa tuossa aikaisemmin. 


Synttäriteemana oli Autot -sarja, joten koristelu oli sen mukainen. Tein nuo viirinauhat ruutupaperista ja virittelin tuohon meidän kristallikruunuun ilmapallojen kavereiksi.


Eipä nuo lapsukaiset kovinkaan kauaa jaksaneet tähän ruokapuoleen keskittyä, vaan piti aika pian päästä leikkimään. Tosin karkit kyllä rupesivat jokunen tovi leikittyä taas maistumaan. Lopputuloksen voikin sitten arvata. Kymmenen 3-5 vuotista kun pääsee sokerihumalansa huippuun, niin meno onkin sen mukaista :)Popparit asettelin esille netistä printtaamaani Salama McQueen wrappeihin. Saikin ihan kivan jutun noista aikaiseksi ja maistui popparitkin paljon paremmalta. Ihan hyviltä nuo tekemäni suklaakukkatikkaritkin maistuivat, vaikka vähän pelkäsin niiden olevan liian tylsän makuisia. Täytyy kyllä toistekin noita. Lapsukaisillekin suklaatikkarit kelpasivat ja kaikki lapsukaiset halusivat omansa. 


Pullien teossa vähän oijoin ja käytin näitä pakastepullia. Onhan itse tehty pulla ihan eri luokkaa, mutta kaikkea ei vaan ennätä/jaksa tehdä itse.


Ongintaakin oli tänään ohjelmassa ja kukin lapsukainen sai kotiinviemisiksi Angry Birds palluran ja tällaisen karkeilla täytetyn pussukan, jossa pikkumiehen kuva koristeena.Huomenna synttärimeno jatkuu, kun paikalle saapuvat sukulaiset ja ystäväperheet. Onneksi on kakku ja cup caket jo jääkaapissa tehtynä. Siivous tosin pitää vielä tehdä uudelleen, kun aikamoinen pyörremyrsky tänään tosiaan kävi täällä huushollissa :)

Täytyykin tästä kömpiä nukkumaan, että jaksaa taas juhlia huomenna. Maanantaina olisikin sitten lähtö kohti Riikaa. Olisi tiedossa parin päivän työmatka sinne, joten pitäisi varmaan siihenkin valmistautua jotenkin.

12 kommenttia:

 1. Tosi hienot synttärit olet järjestänyt, varmasti oli pikkusankarin mieleen! :) Aikamoinen järkkääminen niissä on, mutta onhan se mukavaa puuhaa. Tsemppiä huomisille synttäreille! Niin ja onnea sankarille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Tänään on tosiaan sitten juhlittu oikein urakalla sukulaisten ja tuttavien kesken. Pitänee kohta kömpiä sänkyyn tai siis enemmänkin kaatua sinne :) Huomenna tulossa vielä postaus tämän päivän tunnelmista.

   Poista
 2. Tosi hienot tarjoilut ja kivat koristeet! Paljon onnea Robinille :-)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanat synttärit olet järjestänyt..ihana kattaus hmmmmm voin vaan uskoa millanen meno teillä on ollut.. Aurinkoista sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo ei ollut kyllä menosta puutetta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisasi, kun lapsukaiset kirmailivat täällä :)

   Poista
 4. Kivan näköiset synttärit. Varmasti ovat lapset tykänneet! Onnea synttärisankarille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Nyyh, meidän pikkumies on jo niin isoa :( Mihin tämä aika oikein on vierähtänyt?

   Poista
 5. Empä ole ennen näin tyylikkäitä Cars synttäreitä nähnyt - VAU!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oi kiitos <3 Huomenna tulee vielä lisää kuvia tämän päivän tunnelmista :)

   Poista
 6. Hienolta näyttää synttärit :) Varmasti on ollut hyvät juhlat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tänään tosiaan meno jatkui kun sukulaiset ja tuttavat tulivat juhlistamaan pikkumiehen synttäreitä. Nyt taidan kaatua sänkyyn :)

   Poista