tiistai 18. kesäkuuta 2013

Riimikon miniostokset


Lauantaisella Porvoon reissullamme tuli pistäydyttyä myös leluliike Riimikossa. Olipas iloinen yllätys sen nukkekotitavaraosaston osalta. Sielläpä sitten pikkuneidin kanssa vähän valkattiin uusia ostoksia nukkekotiin tai siis oikeastaan tämä mamma = minä olin ihan haltioissaan ja valkkailin noita ja pikkuneiti kirmaili ympäri kauppaa isoveljensä kanssa ja iskä istui ulkona huokaillen :)


Olen aina haaveillut tällaisista vartiasotilaspojista....öhöm...kuulostipas kieroutuneelta...siis haaveillut tällaisista  PUISISTA sotilaspojuista pikkumiehen huoneeseen, mutta eipä ole tullut vastaan, mutta nyt sentään meidän nukkekodin lastenhuone saa nämä. Pikkumiehen huoneen osalta täytynee siis vielä jatkaa metsästystä. Jos vaikka heinäkuiselta Köpiksen reissulta löytyisi niitä. Siellähän niitä luulisi ainakin olevan.


Nyt kun juhannuskin lähenee, niin nukkekotilaiset laittavat bileet pystyyn. Isäntäväki kun lähtee mökille, niin nukkislaiset saavat rauhassa bailata ;) Sitä varten hankin Riimikosta kunnon boolikulhon, viinipullotelineen täynnä viinejä (näkyy vähän huonosti tuolla kuvien oikeassa laidassa), konjakkipullon laseilla ja parisen pulloa cokista (ne taitavat olla sitten enemmänkin seuraavan aamun juomisia). Eiköhän nuo asukkaat saa hyvät bileet noilla pystyyn.Vähän on hassun malliset lasit tuohon konjakkiin, mutta eiköhän se yhtä hyvältä noistakin maistu.


Nämä kuvissa vilahtelevat tuolit, pöydän ja vitriinikaapin ostin viikko sitten Lahden miniatyyrimarkkinoilta. Pöytä on saanut jo valkoisen värityksen yllensä. Ehkä kaipaisi vielä yhden kerroksen maalia, mutta eipä ole emäntä ehtinyt maalailemaan. Vähän on kiirettä pidellyt.


Vähän on tuo tarjoilupuoli alkoholivoittoista, mutta eikös ne niin jussina kuulukin olla? Kuka niitä makkaroita ehtii syömään, kun on parempaakin tarjolla.

 

Tuo boolikulho oli hauska, kun siitä saa oikeasti nuo mukit irti ja käytöön ja boolikauhakin löytyy.


Eiköhän laiteta bileet pystyyn ja lähdetään nauttimaan pöydän antimista. Tosin aika tyhjältä tuo boolikulho vielä näyttää, mutta äkkiäkös se on täytetty ja tyhjennetty :) 

Toivottavasti nukkekotimme on vielä ehkä kun palataan lomilta näiden tarjoilujen jälkeen! Niin ja toivottavasti osasit lukea tämän pilke silmäkulmassa ;)

4 kommenttia:

 1. Ihanat:) Ja hauskat:D Varmasti on hyvät bileet tiedossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toivottavasti ei tule pää kipeäksi noiden bileiden jälkeen ;)

   Poista
 2. Ihania pieniä tavaroita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä tuntuu, että ne ovat vähän turhankin pieniä, kun pikkuneiti niitä jemmailee johonkin ja sitten osa päätyy imuriin :(

   Poista