maanantai 17. kesäkuuta 2013

Sasu´s Playhouse

Lauantaisella Porvoon reissulla meillä oli ilo käydä tutustumassa Sasu´s Playhouse liikkeeseen Porvoon vanhassa kaupungissa ja itse iloiseen Sasuun. Onneksi sain lapset laitettua miehen mukaan hetkeksi kahvilaan nauttimaan vähän virvokkeita, että ehti napsia teillekin kuvia Sasun ihanasta valikoimasta ennenkuin terminaattorit eli nuo meidän kaksi lasta saapuivat paikalle kirmailemaan :) 

Mennäänpäs sitten kuvapläjäyksen pariin :) 


Jos meillä olisi vielä joku nurkka tyhjillään, niin tuo oikeanpuoleinen lipasto olisi kyllä päätynyt heti meille. Yläosien lasisten kansien alle mahtui juuri sopivasti aikakauslehdet ja arvatkaas olisinko täyttänyt ne sisustuslehdillä. Mitäsköhän mä laittaisin täältä meidän huushollista myyntiin, että saisin tuon meille mahtumaan? :)


Iskin myös silmäni tähän kierrätysteakistä valmistettuun ruokapöytään. Tuo voisi kyllä saada meiltä uuden kodin. Jopa mies lämpeni tuolle pöydälle, mutta hieman toppuutteli ostointoa kun lapset vielä sen verran pieniä, että pöydässä olisi kuitenkin pian ikäviä jälkiä täynnä. Ei auta kuin siis odottaa tai sitten käydä taas ostamassa se kun mies on jossain reissunpäällä. Niinhän meille on tullut aika monta huonekalua, joihin olen tiennyt vastauksen olevan tyly "ei osteta" :)


Nämä istumista kestävät lasikuituiset pallit, johon tulee valo sisälle olivat aika hauskat. Aika kiva piriste pimeneviin syysiltoihin terassille. Alakuvissa puolestaan lasikuituisia valaisimia.


Sasu´s Playhousen valikoimaan kuuluvat erityisesti teak- ja mahonkiset huonekalut, jotka Sasu suunnittee pääosin itse. Liikkeessä oli kyllä aika monta huonekalua, jotka olisin niin mielelläni kotiuttanut meille, mutta minkäs teet kun kämppä jo aivan täynnä ja yhtään nurkkaa ei suurinpiirtein enää ole vapaana :(


Nämä aidosta rottingista tehdyt korit olivat myös erityisesti mieleeni. Hauska yksiktyiskohta niissä on, että Sasu on itse suunnitellut niiden teksit ja vesillä liikkuville ovatkin tuttuja paikkoja. 

  

Liikkeessä oli esillä muutamia näitä apteekkarinkaapin näköisiä lipastoja, jotka ovat erityisesti mieleeni ja tuo aloituskuvassa näkyvä valkoinen lipasto, josta mainitsinkin jo. Hitsit kun meidän makkarikin on niin pieni, että en mitenkään saa mahdutettua tuollaista edes sinne. Saisi kätevästi kaikki sukat jne noihin laatikoihin siististi eikä olisi sitä yleiskaaosta, joka ainakin meidän makkarin kaapeissa vallitsee.


Jollet pääse ihastelemaan tuotteita itse Porvoon vanhaan kaupunkiin, niin Sasulta löytyy myös nettikauppa, jonne pääset tästä klikkaamalla. 

Kiitokset Sasulle mukavasta esittelystä ja että saatiin tulla kyläilemään :) Sasu laittoi myös mukaani mukavan arvontapalkinnon, jonka arvonta laitetaan nyt kesällä käyntiin, jonten muistakaahan tulla sitten osallistumaan. Kiitokset vielä senkin lahjoittamisesta.

Se olisi muuten kohta sitten juhannus ja kesäloma!4 kommenttia:

 1. Sä oot kyl kans paras! :) ihanaa et joku muukin laittaa kampoihin eiosteta- miehelle. Multa sujuu hyvin pakun tai periksen vuokraus, kun mies laittaa oven perässään kiinni! :D

  Nia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niinhän se on toimittava, jos jotain meinaa saada ;) Vitsit kun haluaisin uuden sohvan, mutta en tiedä uskallanko sitä vanhaa lähteä hävittämään miehen selän takana, kun se on hänen lempihuonekalunsa ja minun superinhokkini :)

   Poista
 2. Ihana postaus! Ja niin ihana Sasu! Pistäkäähän kauppa Porvoossa kesälomareissulla korvan taakse ;)

  VastaaPoista