lauantai 27. heinäkuuta 2013

Leikkimökin sisustamista

Jee! Meidän mökille rakennettu leikkimökki on nyt valmis ja maalattu sekä ulkoa että sisältä. Nyt olisi vielä sen sisustaminen edessä. Tässä postauksessa muutama kuva tulevasta sisustuksesta kun on vielä vähän nuo maalaushommat huonekalujen osalta kesken, liitutaulu maalaamatta ja sitten vielä pitää ommella pari viirinauhaa sinne. 


Hankin leikkimökkiin tämän hauskan pienen kaapin, joka tulee sinne seinälle. Ostaessa tosin ajattelin, että maalaan sen valkoiseksi, mutta nyt kun sitä on katsellut tuolla, niin taidankin jättää sen tuon väriseksi. Jotenkin tuo väri sopii siihen kivasti. Kaapin päällä istuskelee ompelemani Tilda enkeli ja tuon pienemmän löysin kirppikseltä. Sisällä kaksi Tilda peltilaatikkoa, jotka löysin nyt Tanskan reissultamme alennusmyynnistä.


Tämä alakuvan Tilda enkeli on viime kesän ompeluksiani.


Alakuvan Tilda lumiukon löysin myös kirppikseltä, joten säästyi senkin ompeluvaiva ja en olisi edes noin hienoa varmaan osannut tehdä :)


Liimasin tänään myös leikkimökin takaseinälle nämä Helinä Keiju tarrat. Ovat olleet jo parisen vuotta kaapissa säilössä, kun eivät mahtuneet pikkuneidin seinälle meillä kotona ja nyt päätin liimata ne tuonne leikkimökin seinälle. Ihan en ole nyt varma, että tykkäänkö niistä tuolla, kun eivät ehkä oikein sovi yhteen muun tulevan sisustuksen kanssa eli ehkä lähtevät sieltä vielä pois. Lisäksi saas nähdä pysyykö ne siellä talven yli, kun kuitenkin kylmä tila.Ulko-ovi sai koristeeksi tämän tuunaamani sydämen. Kirjoitin siihen maalilla tuon tervetuloa tekstin ja koristeet ja laitoin vähän nauhaa ympärille.

 

Leikkimökistä on tulossa lisää kuvia, kunhan ennätän vaan saada sen valmiiksi. Hitsit kun meinaa loma loppua kesken, että saa kaiken tehtyä :(

Tanskan terveisetkin sitten tulossa ihan omassa postauksessaan. Tuli taas otettua muutama tuhat kuvaa, joita en ole ehtinyt käymään vielä ollenkaan läpi, mutta reissusta siis tulossa kyllä kuvia.

Niin ja hei olettehan muistaneet osallistua blogissani käynnissä olevaan GreenGaten teekannun arvontaan. Osallistumaan pääset mm. tästä.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan kaapin olet leikkimökkiin löytänyt. Sopii hienosti tuon värisenä. Itsellä etsinnässä pieni kaappi meidän uudistuneeseen wc:hen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Oli vielä ihan edullinen löytö tuonne leikkimökkiin, joten ei tarvinnut kauaa miettiä sen ostoa :) Toivottavasti löydät kanssa sopivan kaapin.

      Poista