sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Lemon Juice & Glycerinen uusi perhe


Lemon Juice & Glycerine on uudistunut ja uuteen perheeseen kuuluvat mm. hoitava jalkavoide, kevyt käsivoide uusissa pakkauksissa sekä vaahtosaippuat. Meillä tuosta vaahtosaippuasta tuli aikamoinen hitti lasten keskuudessa, kun pullosta tosiaan tulee tuo saippua pehmeänä valkoisena vaahtona, joka on mukava levittää pikkukätösille.

Tämä Lemon Juice & Glyserine on kyllä jotenkin niin nostalginen sarja ja muistuu oma lapsuus mieleen, kun noita sitruunaisia tuotteita käytettiin. Vieläkin muistuu pakkauksen ulkonäkö mieleen. Taitaa muuten olla vieläkin joku sen aikainen nostalginen putkilo tallessa mökin kaapissa. Tosin ei ehkä ihan enää käyttökelpoisia, mutta siellä ne ovat vielä muistuttamassa.

Lemon Juice & Glycerine on muuten ihan kotimainen sarja, joka on lanseerattu jo vuonna 1952. Minulle ainakin tuli ihan yllätyksenä, että tuo on ihan Suomessa valmistettu sarja. Aina sitä oppii jotain uutta näinkin vanhana :)

2 kommenttia:

  1. Muistan tuon merkin käsivoiteet vuosien takaa, mutta sitten merkki on jotenkin itseltäni jäänyt unholaan. Kiva huomata, että tuoteperhe on laajentunutkin, ja niitä voisi vaikkapa kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä kävi kanssa juuri samoin, että merkki on jäänyt jotenkin unholaan, kunnes nyt taas popsahti takaisin pinnalle :)

      Poista