perjantai 12. heinäkuuta 2013

Lintsillä ja arvonnan voittaja


Käytiin vähän korjaamassa mökkihöperyyttä eilen Lintsillä. Piti päästä jo vähän ihmisten ilmoille mökkeilyn keskeltä vaikka mökillä viihdytäänkin. Sääkin suosi meitä ihanasti ja lapset viihtyivät. 


Onneksi meidän lapset eivät vielä ole siinä iässä tai pituudessa, että pitäisi mennä/pääsisi noihin hurjimpiin laitteisiin. Vielä voidaan keskittyä ihan mukaviin laitteisiin, joihin itsekin uskaltaa mennä mukaan :)Pikkuneidillä oli pientä mököttämistä ilmassa, kun hän ei pituutensa takia päässyt kuin ihan niihin pienempien laitteisiin ja sepäs jos mikä harmitti, kun isoveli meni kaikkiin jänniin laitteisiin ja hän joutui istumaan laitteen vieressä katselemassa isoveljen menoa.Vihdoin ja viimein sain suoritettua Edbladin korvakorujen arvonnan, kun käytiin kotona printterin äärellä, että sain laskettua kaikkien äänet suoraan paperille nimen viereen. Kiitos kaikille osallistujille! Mukavasti teitä olikin taas näin kesälläkin. Randon.org arpoi onnelliseksi voittajaksi mievain. Onnittelut voittajalle! Ottaisitko yhteyttä kristallinhohtoa@gmail.com, niin laitan korvakorut tulemaan. Niille joita ei onni nyt suosinyt, niin tulossa taas uusi arvonta ja palkintona GreenGate kivaa :)
 

Aurinkoa viikonloppuun! Minä jatkan mökin ikkunoiden karmien ja pokien maalailuhommia. Vitsit, että on muuten tylsää hommaa :(

6 kommenttia:

 1. ihania kuvia lintsiltä..ja onnitelut voittajalle!

  VastaaPoista
 2. Hauska päivä! Emme ole vielä ehtineet lintsille. Kiitos haasteesta! Olin matkalla englannissa ja näin haasteen siksi myöhään. Voih, mikä ihana vaatekokoelma! Olisinpa minäkin päässyt sinne ystävänmyyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kesää on vielä hyvin jäljellä jos vaikka ehtisitte Lintsille. Toivottavasti oli oikein onnistunut Englannin reissu ja ei mitään stressiä tuosta haasteesta. Vastaat jos jaksat ja ehdit enkä pahastu vaikka et ehtisikään :)

   Poista
 3. Minäpäs kyselen tuosta Lintsistä, onko teidän tyttö sen 100cm vai alle? Ja pääsikö niihin laitteisiin, joihin pitää olla 100cm? Mietin, kuinka tarkka sa mitta on. Meillä kun tyttö varmaan just ja just olis kengät jalassa sen 100cm (neuvolassa kuukausi sitten 98cm)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän neiti on vielä alle 100 cm, joten ei päässyt niihin laitteisiin, jossa oli tuo pituusraja. Olivat siitä aika tarkkoja ja kun jäätiin kuitenkin monta senttiä sen alle, niin eipä ollut mitään toivoa päästä niihin. Jotenkin tuntui, että se oli aika korkealla se 100 cm, kun näytti siltä, että jäi aika iso väli siihen mittaan, kun mielestäni meilläkin ollaan jo lähellä 98 cm, mutta ehkä vaan kuvittelen :)

   Poista