tiistai 16. heinäkuuta 2013

Seikkailusarjan purkit ja aterimet


Kävin vielä vähän täydentämässä tätä kesäkuussa tuotannosta poistunutta Seikkailu -sarjaa parilla purkilla ja lasten aterimilla. Vielä tuota poistunutta sarjaa on ollut hyvin kaupoissa, mutta tosiaan jos haluat sitä kerätä, niin nyt viimeistään kannattaa mennä kaupoille, koska tosiaan koko Seikkailusarjan tuotanto lopettiin kesäkuun lopussa. Uusi sarja on kyllä tulossa sen tilalle ja näinkin muutaman vilauksen niistä ja vaikutti ihan kivalta sekin. Se ei ollut ihan kokonaan mustavalkoinen, vaan oli pieni väriläiskä mukana, jos nyt oikein muistan.


Saas nähdä kuinka kauan nämä lasten aterimet ovat tallella. Jotenkin ne tuppaavat häviämään meidän laatikosta teille tietämättömille eikä ole sen koommin nähty. Onkohan meillä Muumiaterimia syövä astianpesukone, niinkuin pyykinpesukone syö sukkia. Heh tai sitten taitaa olla nuo meidän vekarat, jotka niitä piilottelevat tai heittävät roskiin kun vievät mm. jogurttipurkin roskikseen.


Täällä on kova leikkimökin kanssa puuhastelu käynnissä. Sisätiloja maalataan jo kovaa vauhtia ja vielä pitäisi miettiä ulkopuolen väriä. En vaan osaa oikein päättää sen väriä :( Tänään on tosiaan ollut vähän rennompi päivä maalusten suhteen, kun pikkumies kuumeessa, itsekin vähän huonovointinen ja kaamea myrskykin ulkona. Laitoin kaksi takkiakin päällekäin ja silti olin ihan jäässä tuolla maalatessa. Taidan pysytellä loppupäivän täällä sisätiloissa :)

2 kommenttia:

  1. Mä olen myös tykästynyt tuohon sarjaan :) Multa löytyy purnukkaa puukantisena. Mihinköhän ne muuten on kadonneet? Kun ei ole tullut piiiiiitkiin aikoihin vastaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin kanssa, että nuo purkit olivat aiemmin puukantisia ja mielestäni kauniimpia sillä kannella, mutta en enää löytänyt mistään sellaisia, joten oli tyydyttävä noihin mustiin kansiin. Ehkä joku uudistus käynyt siinäkin jossain vaiheessa.

      Poista