torstai 18. heinäkuuta 2013

Raumalla


Jokakesäinen Rauman reissukin on tehty. Kiva pistäytyä mökiltä vähän fiilistelemässä vanhassa kaupungissa, kierrellä sisustusliikkeitä ja käydä nauttimassa lounasta ja jälkkärijätskit.


Rauman vanha kaupunki on kyllä oikea sisustajan aarreaitta sisustusliikkeiden kirjossa. Kävi muuten vähän huonosti näiden Rauman kuvien osalta, kun yli puolet kuvista tuhoutui. Kamerani on jostain syystä tökkinyt viime aikoina ja luulin, että koneelle oli latautunut kuvat normaalisti ja poistin ne kamerasta ja sitten vasta tutkin konetta ja huomasin, että yli puolet kuvista puuttui :( No ei voi enää muuta kuin jossitella.


Vierailumme aikana oli myös ilmainen karuselli vanhassa kaupungissa, jonne pikkuneiti suunnisti. Pikkumies jäi puolestaan mökille, kun nuo kaupoissa kiertelyt ei oikein iske. Siis tyypillinen mies ;)


Nautittiin Ruokapuoti Lumossa Hulk-pirtelöt ja päälle ripoteltiin vielä siitepölyä. Hmm....aika eksoottisen makuinen smoothie, mutta olipahan ainakin terveellistä.


Vierailtiin myös Sisustusidea -sisustusliikkeessä, josta alla olevat kuvat.

Kaavailin vähän tällaista Brukan pientä postilaatikkoa tulevan leikkimökin seinään, mutta värivaihtoehto vielä vähän hakusessa.

Nyt taas maalaushommiin. Rupeaa tulemaan jo korvista nuo maalaushommat, kun mitään muuta en tee kun maalaan päivästä toiseen. Työn alla 7 neliön leikkimökin maalaus ulkoa ja sisältä + sen terassi, kaikkien sinne tulevien huonekalujen maalaus mm. pöytä, tuoli, lamppu, liitutaulu, leikkihevonen, hylly, naulakko sekä arkku ja näiden päälle vielä kaikki mökin ikkunoiden pokien ja karmien maalaus sisältä ja ulkoa. Ja sitten vielä kun saan nämä tehtyä, niin olisi vielä keinun ja merenrantaan rakennetun terassin maalaus. Kohta tässä jo toivoo, että pääsisi töihin lepäämään ;)

3 kommenttia:

  1. Viehättäviä juttuja putiikissa.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana putiikki. Tuollaiset kohteet ovat kivoja kesällä. Meillä on reissu tiedossa ensi viikolla, joten matkan varrelta etsin sellaisia pieniä liikkeitä isojen kauppakeskusten sijaan.

    VastaaPoista