perjantai 5. heinäkuuta 2013

Autot synttärit, ilmaiset printattavat pohjat

Ei vitsit! Unohdin ihan laittaa tämän postauksen näistä Cars -synttäriteemaisista pohjista. Sorry! Mutta tässä nyt tämä postaus vihdoin ja viimein. Lisäkuvia minkälaisia noista meidän Salama McQueen synttäreistä tuli aikaisemmasta postauksesta, jonne pääset kurkkaamaan tästä. Poimin tähän muutaman kuvan aina kyseisen pohjan viereen, että missä tuota pohjaa hyödynsin. Googlettamalla esim. sanoja Cars birthday, Lighting McQueen birthday, Autot synttärit, Salama McQueen synttärit voi löytyä kaikkea kivaa. Netistä löytyy myös paljon maksullisia pohjia, mutta nämä omani olivat kaikki ilmaisia.


Tämä pohja toimi meidän synttärikutsujen pohjana. Lisäsin tuohon pyöreään palluraan pikkumiehen nimen ja täytettävät vuodet ja isoon ruutuun kuvan. Samainen kuva oli myös Smartphotolta tilaamissani karkkipusseissa. Valitettavasti en enää löytänyt koneeltani tuota toista puolta tuosta kutsukortista. Liimasin nimittäin kaksi eri pohaa yhteen ja toinen noista oli hieman pienempi kuin tuo toinen. Olin ilmeisesti vain printannut sen tallentamatta sitä :( Niin ja jos haluaa hifistellä, niin voi tehdä vähän hienomman tuosta kutsusta ja laittaa tuon kuvan tuonne autojen alle eikä vain lätkäistä sitä tuohon päälle niinkuin minä laiskana tein.
Tässä puolestaan cup cake -tikkujen koristepohjia. Laitoin toiselle puolelle aina tuon nimen ja toiselle taas Cars aiheisen kuvan. Kuvat saa pysymään helpommin cocktailtikuissa kiinni, kun teippaa ensin toisen kuvista teipillä tikkuun ja sitten vasta liimaa kuvan päälle.Laitoin näitä coktailtikkuja mm. näiden pop corn -kippojen koristeiksi ja kolmioleipien päälle. Tuossa alenpana myös näiden poppari kippojen printattava pohja.


Tuo samainen Robin 5 vuotta -kuvake oli myös hieman suurempana näissä pikkupulloissa, johon laitoin mustan raitapillin, johon askartelin ruutupaperista vielä liput.


Tässä näiden cup cake wrappien pohjat. Toiseen lisäsin tuon Robin 5 vuotta -tekstin. Leikkasin noista vain nuo sivut suoriksi ja liimasin leipomieni muffareiden ympärille tai siis ei muffareihin kiinni, vaan siten, että tuo cup cake wrappi on periaatteessa irtonainen tuossa muffarin ympärillä. Nämä kannattaa printata hieman paksummalle paperille, niin saa tukevampia. Tavallinen printteripaperi on ehkä hieman liian ohutta tähän. Muffareiksi leivoin ihan tavallisia sitruunamuffinsseja, jotka koristelin voi-tomusokeri -kuorruttella, jonka värjäsin karamellivärillä. Jos haluatte tuosta tarkemman ohjeen, niin saa kyllä pyytämällä :)


Tuohon kaarevareunaiseen wrappiin laitoin sitten puolestaan poppareita. Liimasin ensin wrapit kasaan ja laitoin vain muffinssivuoan pohjalle ja popparit kulhoon.


Tämä pohja oli puolestaan käytössä pikkupulloissa ja tuossa isommassa viirinauhassa. Tähän kanssa kirjoitin kuvankäsittelyllä Robin 5 vuotta -tekstin.


Meidän Autot -synttäreillä oli siis kahdenlaisia pikkupulloja. Näitä smootheista kerättyjä pulloja ja kahvilasta hakemissani pikkupulloissa oli tuo pyöreä etiketti, joka näkyikin tuolla aiemmin.


Viirinauhoihin printtasin netistä ruudullista paperia ja suurensin ja pienensin sitä eri kokoisiksi ruuduiksi. Valitettavasti sitäkään pohjaa en tajunnut tallentaa koneelle, mutta löytynee varmaan netistä googlettamalla. Viirinauhoin liimasin myös noita pyöreitä Cars -kuvia, jotka löytyvät tuolta ylempää. Samaista ruutupaperia käytin myös raitapillien lippuihin ja pikkupullojen ympärille.Nämä viirinauhat on helppo tehdä. Printtasin ne kanssa hieman paksummalle paperille ja kopion toiselle puolelle saman kuvion, niin voi laittaa roikkumaan vaikka keskelle huonetta ja ovat molemmin puolin samanlaisia. Viirien ylälaitaan tein molempiin päihin reijät ja pujotin vain langan läpi. Sitten vaan roikkumaan.

Toivottavasti näistä löydöistä on jollekin muillekin hyötyä. 

Olettehan muistaneet muuten osallistua blogissani käynnissä olevaan arvontaa, joka päättyy tänään. Palkintona Edbladin korvakorut. Arvontakuvake tuossa blogin oikeassa sivulaidassa.

11 kommenttia:

 1. Ihania juttuja, olet nähnyt paljon vaivaa ♥

  VastaaPoista
 2. Nämä on kivoja juttuja lastenkutsuille ja syntymäpäiville.
  Upeat koristelut teillä ollut! :)

  VastaaPoista
 3. Nämä on tosi kivoja ja itse arvostan tosi paljon juhlissa sitä että viitsii nähdä vaivaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira <3 Olihan noissa kieltämättä pientä askartelua, mutta onneksi tykkään kaikenlaisesta käsillä näpertämisestä.

   Poista
 4. Kyllä lapsesi ovat onnekkaita kun on noin taitava ja ihana äiti, oi pääsisipä joskus järjestämiisi juhliin.... Sulla on aina niin upeat tarjoamiset, kauniit kattaukset ja ihana koti <3 Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos -T <3 Aurinkoa sinne myös sinne viikonloppuun ja tulevaan viikkoon!

   Poista
 5. On kyl aivan mahtavasti tehdyt synttärit ollu pojallasi! =) Hieman kaipaisin sulta vinkkiä, kävin tutustumassa tuolla Fazendo a Minha Festa sivustolla ja yritin tallentaa koneelleni merirosvoaiheisia synttäri kuvia. Ongelmaksi muodostui se, että kun tallensin kuvat ne olikin aivan eri kokoisia kuin mitä pitäisi. Eli siis liian suuria. Kun kokeilin tulostella niin niistä tuli A4 kokoisia. Mikä niksi siinä on, että saisin kuvat oikeankokoisina? Muistatko kuinka sinä sait homman toimimaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan harmi. Minä tallensin ne ihan normaalisti jpg-tiedostoina ja sitten kun lähdin printtailemaan niitä, niin printterini kysyy aina, että minkäkokoisena niitä haluan printata eli en tehnyt niille periaatteessa mitään muuta kuin valitsin aina eri koon ja printtasin normaalisti. Tämä voi tietysti olla joku printterini ominaisuus, jota ei ole kaikissa, mutta toinen vaihtoehto mikä tulee mieleen on, että pienentää niitä kuvankäsittelyohjelmalla.

   Poista
 6. Kiitos Cride näistä mahtavista ja perusteellisista vinkeistä! :) Kapun kaverisynttäreiden koristelut tulee näillä ohjeilla todella kätevästi. Kiitos tuhannesti ja terkut! <3 Hilu

  VastaaPoista