maanantai 29. heinäkuuta 2013

Sasu´s Playhouse korulaatikko


Porvoon ihanasta Sasu´s Playhousesta kotiutui meille tämä puinen valkoinen korulaatikko. Tällaista on meille kaivattukin, kun korut ovat aina ns. riipin raapin ympäri taloa ja aina häviksissä. Nyt on kerrankin paikka, jonne voi järjestellä ne nätisti.


Korulaatikossa on kaksi eri kerrosta ja lasinen kansi, jotta näkee helposti laatikon sisällön. Alakerrassa on pienemmät lokerikot ja yläosassa isommat, jonne voi laittaa isommat korut ja kellot. Itse otin kellolaatikoista tuon pehmusteen irti ja laitoin tunne laatikkoon, niin sai kellotkin tuonne nättiin järjestykseen.
Korulaatikko hakee vielä vähän paikkaansa meillä. Yläkerran kylpyhuone on varmaan se lopullinen sijoituspaikka, niin saa aina aamuisin kaivettua sieltä sopivat korut esille, mutta nyt se on vielä meidän olohuoneessa sulostuttamassa.Korulaatikkoja on kolmea eri kokoa. Tämä on suurin versio niistä.  Muista laatikoista näet tarkempaa tietoa Sasu´s Playhousen verkkokaupan nettisivuilta, jonne pääset tästä.

5 kommenttia:

 1. Mä voitin arvonnassa tollasen kauniin Sasu`s Playhousen korurasia muutama kuukausi sitten ja kovasti olen kanssa tykännyt! Korut pysyvät nyt kivassa järjestyksessä omissa lokeroissaan:)

  Mukavaa kesäistä viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit! Oikea onnetar ollut matkassa. Rasia on kyllä tosiaan kätevä kun nyt saa korut nätisti järjestykseen ja näkee heti missä ne ovat. Mukavaa viikkoa myös sinne :)

   Poista
 2. Ihana korurasia ja sinulla on aivan ihania koruja sielä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli ihan kiva laitetalla koruja tuonne kun kerrankin ovat jossain järjestyksessä.

   Poista
 3. Aivan ihana! Harmittaa hirveästi kun en itse oli löytänyt samanlaista korulaatikkoa, sillä toi olis niin täydellinen! :)

  VastaaPoista