maanantai 26. elokuuta 2013

DIY tähtilaatikot


Meidän nurkissa ehti pyörimään jo jokusen tovin nämä puuvalmiit laatikot, jotka nyt päätin ottaa vihdoin työn alle ja maalata ne valkoisiksi ja koristella jollakin tavoin. No mitäs sitä muuta tähtifani sitten tekee kuin tähtiä?! Kuiva mielikuvitus kun on. Nyt on molemmilla lapsukaisilla omat tähtilaatikot made by mama :)


Pikkuneidin laatikkoon tein sabluunalla isoja ja pienempiä tähtiä ja sopivasti kotoa löytyi myös noita puukirjaimia, joita olen joskus kanssa ostanut valmiiksi. Saipahan nekin pois pyörimästä.


Pikkumies sai sitten puolestaan kaksi laatikkoa. Isomman laatikon sisäpuolen maalasin vaaleansiniseksi, muttta pienemmän kohdalla iski laiskuus ja laatikosta tuli sisältä että ulkopuolelta valkoinen. 

Nuo tähdet löytyivät kanssa kotoa kaapista...siis sieltä voi löytyä vaikka mitä, kun ostelen aina kaikkea jemmaan ja sitten unohdan ne sinne. Nämä puutähdet olen joskus ostanut Jenkeistä ja nyt niillekin löytyi onneksi käyttötarkoitus.


Pikkumies säilöi näihin laatikoihinsa legojaan ja hyvä niin, että saatiin niillekin nyt joku paikka eikä tarvitse niitä etsiskellä aina joka paikasta. Pitäisköhän sitä väsätä vielä itsellekin oma tähtilaatikkonsa? Loppui vaan jo nuo laatikot, mutta äkkiäkös niitä saa kaupasta lisää :)

12 kommenttia:

 1. Tottakai teet itsellesikin! ;)

  Söpöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä odottelen vielä sitä uutta insipiraatiota oman laatikon tekemisen suhteen ;)

   Poista
 2. Voi ku ihanat! :) Mistä olet ostanut laatikot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Laatikot ovat olleet jo jokusen tovin meillä kaapissa ja isompi laatikko taitaa olla ihan jostain askartelukaupasta tyyliin Sinooperi tai vastaava ja nuo pienemmät ovat muistaakseni ihan jostain halpiskaupasta. Askartelukaupoissa noita on ollut ainakin hyvin myynnissä.

   Poista
 3. Teidän lapsilla on ihanat nimet.. :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniit laatikot :)
  Tutkailen blogiasi hiukan tarkemminkin kunhan saan rauhan istua tässä konneella!! :D (olen siis ihkauusitsiikailija :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olet löytänyt tänne blogiin ja toivottavasti jaksat tulla uudelleenkin kylään näiden höpinöiden pariin :)

   Poista
 5. Vastaavia laatikoita olen lapsille etsinyt, yhden löysin jo kirpparilta tuunattavaksi. Ehkä pitääkin alkaa askartelukaupoista etsiä :) Tosi hienoja olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tosiaan kannattaa katsastaa askartelukaupoista noita laatikoita. Joskus on tainnut olla ihan Tiimarissakin niitä, mutta en tiedä tämän hetken valikoimaa, kun sielläkin se vaihtuu aika usein. Sinellissä on muistaakseni ainakin joskus ollut.

   Poista