maanantai 12. elokuuta 2013

Viikonlopun kuvat

Siinähän tuo kesäinen viikonloppu taas mennä vilisti liian nopeasti ohi :( Onneksi saatiin nauttia vielä mökkeilystä aurinkoisessa kelissä ja sunnuntaina olikin aivan peilityyni meri, joten hypättiin veneeseen ja lähdettiin pienelle veneajelulle.


Napppasin vielä muutaman kuvan meidän tuosta uudesta merenrantaterassista  mereltä käsin. Parempia kuvia siitä olikin jokunen postaus sitten, jos haluat käydä kurkkaamassa. Näyttääpäs muuten tuo vesi näissä kuvissa vihreältä ,vaikka en ole kyllä siellä vielä onneksi mitään levälauttoja havainnut.


Voisin ihastella loputtomiin näitä Turun saariston upeita kallioita ja maisemia, jotka aukeavat veneilijöille. Vielä kun nämä maisemat ja hetket saisi säilöttyä pulloon talven varalle. Kuviin ei vaan saan vangittua sitä kauneutta mitä merellä vallitsee. Siis ei ainakaan meikäläisen kuvaustaidoilla :)


Sunnuntaina oli tosiaan aivan peilityyni meri ja pilvetkin heijastuivat mukavasti merenpinnasta.


Hih, näyttää muuten ihan, että nuo joutsenet uisivat ylämäkeen. Vähän on kuvakulma ollut vinossa meikäläisellä. Äkkiä kun pitää räpsäistä liikkuvasta veneestä, niin näköjään kuvatkin ovat vinksallaan, siis kuvaajassahan ei ollut mitään vikaa ;)


Tässä olisi aivan täydellinen kallio kesäpäivän piknikin vietolle ja auringonotolle. Joka kesä suunnittelen, että pakataan eväät mukaan ja mennään veneellä johonkin pienee kalliosaareen piknikille ja nauttimaan päivästä, mutta miten se kesä aina vilahtaa ohi ilman tuota piknikkiä. Pitänee varmaan tehdä varaus omaan kalenteriinsa, että tuokin toteutuisi joskus :)


Se olisi sitten taas uusi viikko ja uudet kujeet tai siis aika vanhat kujeet ne taitaa meikäläisellä ainakin olla. Sama arkinen rumba. Itse aamulla töihin ja lapset tarhaan.

Mukavaa viikkoa kaikille! Taitavat olla viimeisetkin lomalaiset palailemassa tänään töihin. Kyllä se siitä taas lähtee ja viikon jälkeen mietit, että olinkos minä edes lomalla :)

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Noita sileitä kallioita juuri kaipaisin, kun meillä ne puuttuvat kokonaan :)Kaikki louhikkoiset kivet ja rannat ovat tainneet kasaantua meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meitä on vähän lykästänyt, kun ollaan saatu noita sileitä kallioita mökin lähettyville :)

   Poista
 2. Miten kauniita kuvia. Pulloon nämä tällaiset päivät pitäisi säilöä, toivottavasti niitä on vielä edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tosiaan toivotaan! Vielä on kesää jäljellä...ehkä :)

   Poista
 3. Vaikka ei MITENKÄÄN aiheeseen kuulu, ajattelin sua tänään. Menin koulun kahvilan ohi ja tarjoiluvaunussa oli 12 kpl 250 ml smoothie-pulloa. Kysyin luvan ja henkilökunta katsoi just sellai kivasti oudosti mitäköhän sä niillä teen. Kiitin kauniisti ja meilläkin on sitten, ensi helmikuussa tosin, seuraavissa synttäreissä pullot pöydässä.
  Viimeksi mentiin pillimehuilla, hyvä idea sekin. Ehkä laitetaan kumpaakin laatua ensi vuonna :).

  Mä yritin etsiä kertakäyttömukeja, mutta ne oli oikeesti tosi kalliita. Hienot maksoi 5 euroa 8 kpl, joten päätin etsiä halvemman vaihtoehdon ja tulikin ne pillimehut. Mutta noita pullojahan voi koristella ja käyttää monena vuotena.
  Jos nyt olis vaikka niin fiksu että kysyis toisenkin kerran niitä ja sitten ei haittais vaikka osa menis rikkikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva jos muistuin mieleen :) Noi pullot on kyllä käteviä, kun ne voi sitten uusiokäyttää ja laittaa aina uuden kuvan niihin ja ei niin ole väliä mitä niille tapahtuu tai siis lasinsiruja voi tulla, mutta muuten huolettomia. Kertakäyttömukit ovat kyllä tuhottoman kalliita nykyään, jos vähänkin jotain kuviota niissä. Mäkin hamstarasin lisää pikkupulloja yhdestä kahvilasta, kun tuli sopivasti niitä eteen. Kyllä ne siellä vähän kieroon katsoivat, että mitä ihmettä mä noilla teen, mutta lappasin vaan muovipussiin iloisin mielin. Taisivat miettiä, että ei tuolla blondilla ole ihan kaikki kotona :)

   Poista