perjantai 23. elokuuta 2013

Lexingtonin Casual Luxury


Minulla oli ilo tutustua Lexingtoniin ensimmäiseiseen tuoksusarjaan Casual Luxury, jonka lanseeraus Suomen markkinoille tapahtui kesäkuussa. Tosiaan tuoksukin saapui jo silloin, mutta päätin ottaa tämän nyt vasta kokeiluun, joten postauksen tekeminenkin vähän kesti.


Hmm...miten ihmeessä olen saanut tuostakin kuvasta noin pimeän? Pitäisi sentään olla helppo vielä tämä kuvaaminen näin valoisaan aikaan, mutta eipä se näköjään riitä meikäläiselle. Näköjään ei kannata ottaa kuvia ilta-auringon aikaan :) No mutta palataan sivuraiteilta taas asiaan. Oli muuten aika ihana kuvas tuosta tuoksusarjan insipiraation lähteestä: "Kuvittele, että olet Hamptonissa kauniina kesäpäivänä, magnoliat kukkivat ja raikas merituuli tuntuu ilmassa samalla kun aurinko lämmittää sinua. Ajattele sitä tunnetta ja tuoksua, mikä tulee vastasilitetystä puhtaasta paidasta ja pyykkinarulla kuivatetuista vastapestyistä lakanoista. Ajattele sitä tuoksua, mitä rakastat eniten. Niin mekin teimme luodessamme Lexington Casual Luxury-tuoksusarjan." 

Naisten tuoksun kuvataan olevan raikas, eloisa ja puhdas. Latvatuoksussa on sitruksisia vivahteita, kuten vihreää mandariinia ja bergamottia yhdessä virkistävän mintun kanssa. Hedelmällinen ja kukallinen sydäntuoksu on peräisin persikan, melonin, freesian ja liljan tuoksuista. Puhtaassa pohjatuoksussa erottuvat myski, ajopuu sekä myskisalvia, jotka antavat mielikuvan merituulesta. 

Casual Luxury- tuoksut sekä naisille, että miehille ovat myynnissä Sokos-tavarataloissa ja syksystä 2013 lukien myös Stockmann-tavarataloissa sekä muissa selektiivisen kosmetiikan myyntipisteissä.

Täällä minä nyt istuskelen merituulen valtaamana ja kuvittelen itseni tuonne Hamptonin rannoille. Meneehän tämä perjantai näinkin. Vielä kun saisi jonkun kivan drinksun käteen esim. mansikkamargaritan, niin elohan olisi täydellistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti