tiistai 27. elokuuta 2013

My Cinnamon Girlin uutuudet -70 %


Sain ilokseni kuulla, että My Cinnamon Girlin odotettu kesän uutusmallisto on vihdoin saapunut myyntiin. Mallisto viivästyi hieman odotetusta aikataulusta, joten he laittoivat koko uutusmalliston suoraan -70 % aleeseen. Huippua! Käyhän kurkkaamassa mitä kaikkea on tullut. My Cinnamon Girlin UK:n nettisivuille pääset tästä klik klik. 

Uusi mallisto saapuu heille ensi viikolla, mutta tilauksia voi jo tehdä nettikaupassa. Postitukset alkavat n. 10-14 päivän kuluessa ja varasto on tällä kertaa aika suppea eli nyt ei kannata jäädä odottelemaan pitkään, jos mielii jotain tiettyä. 

Alla kuvia uutusmallistosta.
Äitejäkään ei ole tällä kertaa unohdettu, vaan tuttuun tapaan löytyy myös meille naisille jotain.
 Happy shopping with My Cinnamon Girl! :)

4 kommenttia:

 1. Nämä on ihania! Just haettiin eilen paketti kotiin ihanuuksia, mitä tilasin neidille. En malta odottaa, että tulee käyttöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Teille on juuri saapunut paketti. Nuo ovat kyllä niin ihania vaatteita :)

   Poista
 2. Tilasin myös vinkistäsi paketin meille jonka hain eilen. Otin hieman reilumpaa kokoa ja olisi ehkä pitänyt ottaa vain sitä oikeaa kokoa. Koot olivat reilua joten joudutaan nyt hieman odottelemaan käyttöä, mut kaikkea kivaa löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tuon merkin vaatteet ovat todella reiluja ja itsekin aina pähkäilen, että mitä kokoa sitä pitäisi ottaa, mutta jotenkin sitä aina vaan ottaa liian ison. No toisaalta onneksi sentään lapsukaiset kasvavat ja parempi iso kuin liian pieni :)

   Poista