keskiviikko 14. elokuuta 2013

Tanska; Legoland


Jatketaanpas sitten tätä meidän Tanskan reissun kuviamme, kun kerran vauhtiin päästiin pienen viiveen jälkeen. Oltiin tosiaan täällä Tanskassa jo heinäkuun lopulla nelisen päivää ja yksi matkan kohokohdista oli tietenkin Legoland. Oltiinhan tästä koko kesä puhuttu ja lapset odottivat innolla. Tosin en nyt tiedä kuinka innoissaan tuo pikkuneiti näistä legoista oli ja sattui olemaan vielä hieman kipeä silloin, joten tämä ole ehkä enemmänkin pikkumiehen ominta aluetta.


Legolandin oli vallannut myös uudet Chima hahmot. Yllättävää muuten, että yhtään Ninjagoa en enää nähnyt ja nehän ovat olleet vielä meidän pikkumiehen mieleen. Yllättävän nopeasti tuo Ninjago muuten poistui markkinoilta tämän Chiman tieltä.


Pikkumies oli aivan haltioissaan näistä pienoislegomalleista. Kieltämättä itsekin olin ihan otettu näistä ja yllätyin miten lähelle niitä pääsi. Ei ollut mitään ns. turvavallia välissä, vaan suurinpiirtein voi jo vahingossa astua tuonne. Toisin oli viime vuonna kun käyntiin Floridan Legolandissa, jossa oli aikamoinenkin matka itse pienoismalleihin. Suoraan sanottuna tykkäsin kyllä tästä Tanskan Legolandista enemmän kuin Jenkeissä olleesta. Täällä oli upeita istutuksia itse rakennelmien seassa ja se toi tuohon kivaa tunnelmaa ja aitoutta.Sorsaperhekin löysi tiensä Legolandin lammikoihin. Eipä ne hirveästi välittäneet uteliaista katseista, vaan siinä ne rauhallisesti uiskentelivat.Näistä pienoismalleista tulikin räpsittyä aika monta kuvaa. En sitten malttanut mieltäni. Jopa pikkumies totesi, että äiti muista ottaa paljon kuvia. Voidaan sitten yhdessä muistella kotona kivaa reissua. Näitä olisi kyllä voinut tuijotella ja ihastella koko päivän, mutta päästiin me sentään johonkin laitteisiinkin tuolla :)
 
Onkos teillä jollakin muuten kokemusta Saksan Legolandista ja minkälainen se on verrattuna tähän Tanskan versioon? Olisi kiva kuulla siitäkin mielipiteitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti