torstai 15. elokuuta 2013

Tanska; Givskud zoo

Sitten päästäänkin meidän Tanskan matkan viimeiseen kuvapläjäykseen. Nämä kuvat on Givskudin eläintarhasta, joka sijaitsee aika lähellä Legolandia. Tämä on siinä mielessä kiva eläintarha, että eläinten joukkoon pääsee ihan kävelemään tai sitten ajamaan autolla. Vähän eri siis kuin meidän Korkeasaaremme.


Pikkuzeebra äitinsä vierellä. On tuo kuviointi vaan niin hassu ja näyttää oikeasti luonnossa siltä, että joku olisi maalannut nuo.


Näitä kameleita sai syöttää puiden lehdillä.


Nämä kirahvit tulivat hieromaan tuttavuutta ihan lähettyville. Vähän kyllä lapsukaisia jännitti takapenkillä, kun tuo kirahvi  työnsi päänsä auton ikkunasta sisään :)Apinoiden sekaan pääsi ihan kävelemään. Meidän oma apinalaumamme apinoiden keskellä ;) Tosin eipä ne paljonkaan välittäneet ihmisistä ja tuijottelivista katseista.Tämä apinavauva oli aika söde kun se kurkki meitä lehtien takaa.


Hih mitä pitkähäntäisiä otuksia nämä lienevätkään, mutta nämä olivat erittäin kiinnostuneista sitten taas meistä ja lapset huusivat kauhuissaan näiden lähestyessä.
Leijonien aitaus oli ainoa missä piti ikkunat ja ovet pitää ehdottomasti kiinni. Itse uros olikin heti portilla ottamassa meitä vastaan.
Eläintarhassa oli yllättävän rauhallista eli saatiin ihan rauhassa katsella ympäriinsä. Ei ollut tietoakaan mistään Legolandin ruuhkista, vaan muutama hassu ihminen siellä sun täällä. Ehkä meidän vähän myöhäinen saapumisajankohdalla oli myös jotain tekemistä asian kanssa, mutta eipä se meitä haitannut. Hyvin ehdittiin kuitenkin katsomaan kaikki ja jäikin vielä aikaa.

Näiden Tanskan matkojen kuvien jälkeen päästäänkin sitten taas muihin juttuihin :) Vielä kaksi päivää aherrusta ja sitten onkin viikonloppu :)

6 kommenttia:

 1. Aika erilainen elämys varmasti kuin katsella eläimiä aidan takaa! Tanskaan haluan ehdottomasti itekin käymään joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tuo oli kokemuksena aivan mahtava, kun pääsi niin lähelle eläimiä. Harmi, että meillä ei ole Suomessa vastaavaa. Tanska on kyllä mielenkiintoinen maa ja suosittelen siellä käymistä. Lentokaan ei kestä kuin n. tunnin verran, joten siinä mielessä erittäin miellyttävä matkustaa sinne.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Elmiira :) Kerrankin kun pääsi lähelle eläimiä, niin saa napsittua kuviakin niistä eivätkä ole pienenä pisteenä jossain kuvan keskellä :)

   Poista
 3. Hieno eläintarha ja upeita kuvia olet ottanut. Öölannin eläintarhassa oli noita samoja raitahäntäisiä apinoita. Meidän tytöt niitä silitti ja syötti lehtiä. Kuopus aivan innoissaan kun yks apina piti sitä sormestakin kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siellä oli kanssa tuollainen mahdollisuus, että pääsi lähelle eläimiä. Täytyykin pistää korvan taaksen tuo paikka, jos vaikka joskus innostuisi sinne lähtemään. Kiitos vinkisä :)

   Poista