perjantai 30. elokuuta 2013

Hortensioita


Kävin pyörähtämässä Tiimarissa pikaisesti ja mitäs sitä taas tarttuikaan mukaan. Iso nippu hortensioita komistaa nyt meidän olkkaria. Nämä olivat tarjouksessa vain 2 euroa kappale ja sopivasti oli vielä kampanja ota 3 maksa 2, joten koko kuuden kukan nipulle tuli hintaa 8 euroa. Ei paha sanoisin ja näyttävät yllättävän hyvältä tuossa Riihimäen lasipurkissa. Yleensä en harrasta tekokukkia sisätiloissa, mutta nuo jotenkin sulattivat sydämeni :)


Työkamuni toi myös pihaltaan oikean hortensian, joten meidän vaaleanpunaiset saivat myös vihreän kaveruksen vierelleen. Yllättävän kestävä muuten tuo Hortensia ihan maljakossa. Ollut jo pitkälti yli viikon ja edelleen hyvinvoiva.


Mukavat viikonloput kaikille! Olettehan muistaneet käydä osallistumassa blogissani käynnissä olevaan arvontaan. Palkintona kaunis Sasu´s Playhousen avainkaappi. Arvontaan pääset mm. tästä.

4 kommenttia:

 1. Hei,ihana kimppu! En itse pidä tekokukista ,mutta nyt kyllä täytyy varmaan itsekin tehdä poikkeus ja käydä Tiimarissa :-) Kiitos vinkistä! Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika, että tekokukat eivät ole oikein iskeneet, mutta näissä oli pakko tehdä poikkeus, kun hinta oli noin halpa ja niin kivanoloiset kuitenkin. Saas nähdä koska niihin sitten vaan kyllästyy. Toivottavasti löydät omasi jostain :)

   Poista
 2. Kylläpä kimppu näyttää aidolta, ainakin kuvissa :) Mä heivasin juuri ison läjän tekokukkia menemään, turhaan säilytellyt kaapin pohjalla kun en tykkää niitä enää sisustuksessa käyttää. Nuo voisivat tosin aidon näköisinä mennä harkinnan alle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo olivat kieltämättä niin aidon näköiset, että sen takia itsekin kiinnitin niihin huomiota ja kun huomasin vielä hinnan, niin ei tarvinnut kauaa miettiä. Yleensä tekokukat ovat sellaisia, että niistä näkyy kilometrien päähän, että ovat tekokukkia ja sen takia en niitä kanssa hirveästi yleensä tykkää käyttää.

   Poista