maanantai 2. syyskuuta 2013

H&M ostoksia


Näin tarhojen alkaessa piti käydä vähän päivittämässä lapsukaisten vaatekaappeja ja suuntasinkin ensimmäiseksi H&M:ään. Sieltä tarttui mukaan taas kaikkea kivaa. Meidän pikkumieshän on totaalinen Salama McQueen ja Angry Birds fani, joten tiesin, että jos nämä vaatteet nappaan mukaani, niin äipän suosio on taattu :)


Angry Birds farkuissa on kahdessa eri kohtaa edessä koristelut ja takataskussa komeilee kanssa yksi vihainen lintu. Nyt on sitten enää vain yksi ongelma. Pikkumies kun ei enää suostu laittamaan päällensä mitään muuta kuin nämä uudet vaattet, kun niistä tuli heti hänen suosikkinsa :) Niin ja niille, jotka ihmettelevät, että mikä ihmeen musta hihna tuolla pikkumiehellä on tuossa paidan päällä, niin se on hänen selkään laitettava Ninjago miekkansa. Ei siis mikään sellainen pikkulasten talutushihna, etteivät ne pääse karkuteille ;)


Pikkuneidille mukaan tarttui jo syksyä ajatellen tämä söpö polka dot -kuosinen hattu rusetin kera. Pelkäsin vähän, että se on liian iso, kun ei ollut pienempää kokoa enää jäljellä, mutta eipä tuo mielestäni liian paha ole. Tulee nyt jopa korvien päälle suojamaan. Pikkuneiti sai myös nämä farkkujen tapaiset pupuhousut.


Onneksi on vielä EHKÄ lämpimpiä päiviä jäljellä, että ei ihan tarvita tuota pikkuneidin hattua, mutta äkkiä tuo syksy tuolta varmaan taas tulee. Kääks, nythän on jo syyskuu :( Mihin tuo kesä taas mennä vierähti?

4 kommenttia:

 1. Meidän tytöltä löytyy noi samat pupuhousut ja niistä tuli ihan lempparit. Jouduin hakemaan vielä isomman koon että on sitten toiset kun jää pieniksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvä varautaua :) Minä otin jo sen verran isot, että menevät vielä pitkään. Tosin jolleivat ole sitä ennen polvista puhki. Tosin pikkuneidillä yleensä nuo housut pysyvät vähän paremmassa kuosissa, kun tuolla pikkuherralla :)

   Poista
 2. Päiväkotivatteita täälläkin on hamstrattu. Hitsit kun noi lapset kasvaa niin nopeasti, että saa olla vaatteita kokoajan hankkimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo pikkumies kasvaa kanssa aikamoista vauhtia ja ne vaatteet mitkä olivat vielä keväällä pitkiä hihoistaa, niin nyt ovat jo liian lyhyet. Pikkuneiti on taas sen verran hidaskasvuinen, että hänelle ei ole vielä tarvinnut niin usein uusia vaatteita kasvun takia, vaan tuntuu, että me ollaan jämähdetty tuohon tiettyyn kokoon. Ehkä hän ottaa sitten jossain vaiheessa kasvupyrähdyksen. Muistan silloin vauva-aikoina, että meillä oli koko 74 käytössä varmaan 2 -vuotiaaksi asti, kun normaalisti tuossa iässä jo 92 ainakin.

   Poista