tiistai 10. syyskuuta 2013

My Cinnamon Girl jopa - 90 % + ilmainen toimitus


Sain iloisia uutisia My Cinnamon Girliltä. Heidän uutusmallistonsa ale on kiihtynyt - 70 prosentista jopa - 90 prosenttiin ja mitä parasta, mikäli tilauksesi arvo ylittää 50 puntaa eli n. 60 euroa, niin saat ilmaiset postikulut koodilla "Krista" (voucher code). Syötät vain tuon koodin checkout -kohdassa. Ilmaiset postikulut ovat voimassa torstaihin 12.9.2013 klo 24 asti. Ostoksille pääset tästä klik klik.


My Cinnamon Girl on norjalainen vaatemerkki, joka on tunnettu romanttisista ja laadukkaista lastenvaatteista ja äitejäkään ei ole ihan unohdettu, vaan meillekin löytyy myös omia tuotteita.Innolla jo odottelen meidän My Cinnamon Girlin pakettia :)

10 kommenttia:

 1. Milloin tämä -90% ale alkaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun käsittääkseni se olisi pitänyt jo olla, mutta selvitän asiaa. Olen ehkä sitten ymmärtänyt heidän viestinsä väärin, että se onkin -70-90 % välillä, mutta olin kyllä ymmärtäväni heidän viestistä, että se on korotettu tuosta -70 prosentista 90 prosenttiin. Laitoin juuri viestiä heille ja odottelen vastausta :) Muutin nyt tuota blogin tekstiä siksi ajaksi hieman, että jos se onkin vain jotkut tuotteet -90 %. Infoan tänne kun saan heiltä vastauksen.

   Poista
  2. Sain nyt heiltä vastauksen ja tosiaan kuulemma vain vanha mallisto on -90 % ja uuden kohdalla - 70 % eli myynnissä oleva mallisto on nytten -70-90 %. Anteeksi, että olin ymmärtänyt heidän viestinsä vähän väärin, mutta mainitsivat, että ovat korottaneet aleprosentin 70:stä 90:een, joten luonnollisesti siitä sai sen kuvan, kun tuo - 70 % oli jo jokunen aika sitten :(

   Poista
 2. Ostin sinun innoittamana ison kasan vaatteita Cinnamon Girlistä, mainitsin asiasta blogissani :) Tänää alkoi myös ihana arvonta :) Kiitos ihanista vinkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vaatteet ovat mieluisia :) Täytyykin tulla osallistumaan arvontaan. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 3. aivan ihania vaatteita ovat. pakettia odotan myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika rahikaisella, että pakettia odotellessa :) Toivottavasti tulee mieluisia yllätyksiä :)

   Poista
 4. Moikka. Piti kysyä, että tiedätkö mitä senttikokoa vastaa 4-5vuotiaiden koot?
  T. Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! My Cinnamon Girlin tuotteet ovat kaikki väljiä ja mielestäni aika isokokoisia. Mielestäni se olisi n. 104-110, mutta meille on tainnut tulla 2-3 vuotiaiden kokoa ja meidän tyttö käyttää n. 98 kokoa nyt.

   Poista
  2. Kiitos tiedosta :-)
   T. Hannele

   Poista