tiistai 10. syyskuuta 2013

Somia Living


Tuli pistäydyttä Tuusulassa tai tarkemmin ottaen Hyrylässä ja poikkesin samalla uuden karheassa sisustusliikkeessä nimeltään Somia Living. Liike sijaitsee Koskenmäenpolku 4:ssä, Hyrylän vanhassa ostoskeskuksessa vanhan kirjakaupan tiloissa. Somia Livingiltä löytyy myös verkkokauppa, jos et satu asustelemaan lähikulmilla.


Somia Livingistä löydät tanskalaista, ranskalaista, ruotsalaista, hollantilaista sekä kotimaista sisustusta. Edustettuna ovat mm. Ib Laurenseniä, Bastion Collectionsia, Svaneforsia sekä Nordalin ja Affarin kalusteita ja sisustustuotteita. Liikkeestä löytyy myös suosikkivaatemerkkejäni Kaffea ja Creamiä. Postauksen lopusta näetkin mitä tuolta Creamin mallistosta päätyi meille tai siis tarkemmin ottaen minulle.


Liikkeen omistaja tunnustautui myös tähtifaniksi, kuten itsekin tunnetusti olen, joten monen monta erilaista tähtikuosia löytyykin. Tähdet vaan tuntuvat pysyttelevän pinnalla ja hyvä niin :)
Jos meillä olisi ollut vaan joku paikka mihin olisin tällaisen puuhevosen laittanut, niin tämä olisi ilman muuta kotiutunut meille. Hitsit kun vaan ei ole oikein sopivaa paikkaa. Pitänee kohta ostaa isompi talo, että saa kaikki sisustushankinnat jonnekin esille.
Kuten jo alussa mainitsinkin, niin liikkeestä löytyy myös monta rekillistä Kaffen ja Creamin vaatteita sekä Kön&Mönin farkkuja.


Tämän näköisen liikkeen viereen kun eksyt, niin olet perillä :)


Sitten lopuksi vielä mitä minulle tuolta Somia Livingistä päätyi. Enhän minä voi vastustella Creamin vaatteita ja kun vielä noita lämpimiä kelejäkin on jäljellä (ehkä), niin päädyin tähän valkoiseen pitsiunelmaan. Menee taas nuo makkarat hyvin peittoon ja isäni saa taas kommentoida, että mikä ihmeen yöpaita minulla on päällä :) tosin tuohon voisi olla kyllä aika käypä yöpaitakin, jos siihen sattuu kyllästymään.


Pirtsakkaa tiistaita kaikille!

13 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita esineitä ja vaatteita. Pitääkin käydä tutustumassa kauppaan, kun tässä aika hollilla asutaan. Kiitokset vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että vinkistä oli hyötyäkin ja pääset ihan livenä pistäytymään putiikissa :)

   Poista
 2. Vink vink muuten, meidän naapuritalo saattaa olla hyvinkin pian myynnissä...se joka on meidän kanssa samalla tontilla....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on vai? Mihis he ovat muuttamassa? Eli kyseessä ilmeisesti se sinivalkokeltainen talo? :)

   Poista
 3. Kiva, kun vinkkasit, ihan uusi tuttavuus itselleni ja mitä kaikkea ihanaa tuolta löytyykään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellekin tuo kauppa oli uusi tuttavuus ja oli mukava käydä siellä pistäytymässä kun kerran ohi mentiin.

   Poista
 4. Oi, tuollainen termari ois ihana! Just nyt metsästän jotain tosi ihanaa juomapulloa jonka ottaisin kouluun mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ranskalaiset termarit ja laatikot olivat kyllä tosi söpöjä :) Toivottavasti löydät sopivan söpön juomapullon tai sitten vaan tuo tuosta tilaukseen :)

   Poista
 5. Voiii ihania nuo metalliset violetit matkalaukut!! (P.S. ei pitäis selailla sisustusblogeja, jos yrittää olla ostamatta juttuja...) :D

  VastaaPoista