tiistai 3. syyskuuta 2013

Vihreä mekko


Nyyh! Haikeina katselen näitä kesällä otettuja kuvia ja muistelen noita lämpimiä kesäpäiviä. Itseasiassa tämä postaus piti laittaa julkaisuun jo ajat sitten, mutta tuolla luonnosten joukossa se näytti edelleen olevan. No laitanpa tämän nyt vielä kuitenkin tänne, kun kerran kuvatkin on joskus tullut ladattua luonnokseen. Vähän on jo muuten kylmä pukea aamuisin mekkoa päälle, mutta kyllä sitä pitää vielä sinnitellä. Vielä en aio luovuttaa, vaikka aika kylmissään sitä kyllä aamuisin jo on mekon kanssa.

 Näissä kuvissa on tämän kesän lempparimekkoni, jota tuli ulkoilutettua aika rutkasti tänä kesänä. Kyseessä on alkukesästä hankittu Creamin mekko, josta tuli heti suosikkini. Ehkä juuri tuon värin takia ja nuo pitsit tuovat myös oman romanttisen säväyksen. Lisäksi tuon vaaleanvihreän kanssa sopii niin passelisti tämä vaaleanpunainen lempparivärini.


Mekon alle olen pukenut Creamin alushamemekon, kun jotenkin tuo etumus olisi vähän liian paljastava alhaalta että ylhäältä. Nyt vilkkuu vain tuota alusmekon pitsiä.

 
Kesän ehdottomat suosikkikengät ovat olleet nämä viime kesän alennusmyynnistä hankitut Stylenobin balleriinat. Meinasin ihan unohtaa nämä kokonaan, kunnes yhtäkkiä kesällä tuli mieleen, että hitsit, minähän ostin viime kesänä kivat balleriinat itselleni. Onneksi vielä löytyivätkin meidän kaappikaaosten seasta.


Viime kesän alennusmyynneistä myös tämä Guessin laukku. Siihen sopii kivasti juuri lompsa, puhelin ja tarvittavat meikkausvälineet. Onneksi ei tarvitse enää mitään vaippakasseja kuljetella, vaan pärjää vähän vähemmällä arsenaalilla.

 
Huomenna sitten Hollanti kutsuu tai siis oikeastaan kolme eri maata muutaman tunnin aikana. Nyt on nimittäin taas se aika vuodesta, että miehen pomo järjestää perinteiset grillipartyt hänen luonaan ja meikäläisen onneksi myös puolisot kutsutaan aina mukaan :)  Meillä on ensin aamulento Saksaan, sieltä tunnin ajo Hollantiin Maastrichtiin ja sitten illalla grillipartyihin Belgian puolelle. Jännää kun tuolla ei itse edes huomaa noiden maiden vaihtumista  mitenkään, kun ei ole enää mitään tulleja. 
 
Huomenna siis koko päivän shoppailuja tiedossa Maastrichtissa miehen kokoustaessa ja sitten iltasella bilettämään. Tosin eihän se mitään kovin rankkaa bilettämistä ole kun torstai aamulla sitten taas lento takaisin Suomeen, mutta onhan tuollainen päivän trippi kiva irtiotto arjesta ja pääsee taas ihastelemaan heidän upeaa taloaan. Hitsit, kun en koskaan kehtaa ottaa sieltä kuvia teidänkin ihasteltavaksi :)

2 kommenttia:

 1. Ihana asukokonaisuus!
  Kivaa minireissua. Laitahan sitten tänne kuvaa grilli-illan asusteestasikin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava reissu taas olikin. Hitsit kun en muistanut ottaa yhtään kuvaa illan asusteesta, mutta dresscode oli ihan casual, joten kaikilla oli ihan rentoa päällä.

   Poista