perjantai 20. syyskuuta 2013

Habitaressa

Habitaressakin tuli sitten pistäydyttyä pikaisesti. Jotenkin olivat kyllä pienoinen pettymys viime vuoteen verrattuna ja vain joitakin valopilkkuja joukossa. Ehkä tilanne olisi ollut toinen, jos olisi ollut juuri remontoimassa tai rakentamassa. Ehkäpä käteen olisi jäänyt hieman enemmän kuin mitä nytten, vaikka onhan tuolla ihan mukava muutenkin vain käydä tunnelmoimassa. Eniten jäin kaipaamaan sisustuskrääsäpuolta, joka oli kutistunut aika pieneksi osastoksi. Silmiin otti myös se, että oli aika paljon tyhjää myyntitilaa. Yritysten säästökuurit näkyivät kyllä selvästi jo tuollakin.


Habitare päivä oli mukava aloittaa Tikkurilan vip-tilaisuudella brunssin kera. Viivi Pumpanen esitteli mallien päällä Tikkurilan päälle maalattavaa stuktuuritapettiluomuksia. Kyseinen tapetti on tulossa syksyllä kauppoihin ja olisi aika jännä kokeilla tuota johonkin seinään, mutta enpä taida saada tuota miestä innostumaan mun avuksi tapetointihommissa.


Tikkurilan tilaisuuden jälkeen olikin sitten mukava aloittaa päivä hyvin ravittuna. Ensimmäisenä silmään pisti meillekin niin läheinen joulupukki, joka on Kay Bojesen uutuusluomus.


Nämä alla olevat kuosit varmaan moni tunnistaa. Meidän omaa Marimekkoahan nuo ovat. 


 Balmurin tyyliä. Oli ilo käydä tutustumassa Lennolin uutukaiseen mallistoon. Kaikkea ihanaa olikin tullut heidän mallistoonsa. Mm. tuo alpakka sarja oli aika ihanan kevyt ja pehmeä.


Tätä alla olevaa tyynyä on pakko käydä ihan hiplaamassa, että mistä se on oikein tehty. Niin ihanaa Uljastakin löytyi esittelyssä. 

Messukeskuksen yläkerrassa oli myös antiikki- ja vintagemessut, jossa piipahdin pikaisesti.


Jostain kumman syystä olin kiertänyt messut alle kahdessa tunnissa, joka on kyllä aikamoinen ennätys meikäläiselle. Normaalisti saan tuhrattua messuilla 4-5 tuntia kevyesti, mutta oliskohan päällä oleva flunssa vähän vienyt turnauskestävyyttä ja mielenkiintoa. Aika sitkeää sorttia tuntuu olevan tämä flunssa. Ei sitten millään hellitä tai sitten tämä on jotain ihmeellistä allergista reaktiota, kun päivän aikana aivastuksista ei meinaa millään tulla loppua :( Toivottavasti nyt vähän hellittäisi, kun pitää jaksaa järjestää pikkuneidin synttärit la-su, vaikka sitten Buranan voimin.

Viikonloppuja!

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista.

  Varmaan osasyy messujen nopeaan kiertämiseen oli myös se, että ei hääppöseltä näytä tuo tarjonta. Jotain uutta ja kaunista kaipaisi nykymenoon. Samantapaista tuntuu olevan jokapuolella tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei vaan tunnu tämä flunssa vieläkään hellittävän ja tänään tosiaan pitäisi lähteä pariksi päiväksi Prahaan. Ei auta kuin ottaa vähän buranaa naamaan ja toivoa, ettei lentokoneessa tule kovinkaan tuskainen olo.

   Poista
 2. Kiva saada tällainen messukatsaus, kun en itse pääse tänä vuonna. Taitaa talouden madonluvut näkyä vähän jokapuolella tarjonnassa. Olit kuitenkin löytänyt ihania kuvia ja tunnelmia :)

  VastaaPoista