perjantai 6. syyskuuta 2013

Greetings from Holland!


Terkkuja Hollannista tai siis tarkemmin ottaen Saksasta, Hollannista sekä Belgiasta! Tuli tosiaan käytyä kyseiset maat vuorokauden sisällä. Lento oli Dusseldorfiin ja sieltä matka jatkui suoraan Maastrichtiin ja iltasella barbequehen Belgian puolelle. Sain viettää mukavan shoppailupäivän Maastrichtissa miehen ollessa työjutuissa ja sitten iltasella mentiin miehen pomon luo grillibileisiin. Aamulla olikin sitten taas lento takaisin kotiin. Kolme kertaa tuolla on jo tullut käytyä viettämässä grillijuhlia, joten tuttua porukkaa ja seutua jo.


En viitsinyt raahata järkkäriä tuonne päivän reissulle mukaan, joten joudutte nyt tyytymään näihin kännykän kuviin. Parempi nekin kai kuin ei mitään.


Shoppailupäivän jälkeen oli kiva rentoutua hyvän ruoan ja juoman parissa. Isäntäpari valmisti tällä kertaa poikkeuksellisesti itse ruoat lähes neljännellekymmennelle hengelle, joten aikamoinen rupeama.


Hirveästi en kehdannut napsia kuvia kekkereistä, mutta näistä kuvista saatte jotain osviittaa. Puutarhakin on viimeistelty viimeisen päälle puita ja pensaita myöden.


Grillipartyjen menussa oli alkupalana mm. hummeria sekä paikan päällä isäntäperheen savustamaa kalaa. Pääruokana oli salaatteja, pastaa ja erilaisia grillattuja lihoja. Oi tässä tuli taas jo ihan nälkä. Taidanpa hipsiä tuonne meidän jääkaapille, tosin ei sieltä kyllä mitään hummereita löydy :( Täytynee tyytyä ihan karjalanpiirakkaan.


Aurinkoa kunkin viikonloppuun! Toivottavasti saadaan nauttia ihanan lämpimistä päivistä.

6 kommenttia:

 1. Hei,Maastricht on ihana kaupunki!! Olen siellä useasti ollut,kun asuin 11vuotta Hollannissa,myös Belgia ja Saksa ovat tulleet tutuiksi :-)Varmasti kiva reissu teillä vaikkakin oli lyhyt.
  Hollannissa on muutenkin vielä täysi kesä meneillään :-) Meillä täällä Suomessa se on jo pikkuhiljaa siirtymässä syksyyn ...Kauniita kuvia sinulla :-) T.Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyseiset maat ovat sitten tulleet erittäin tutuiksi. Ihan kiva oli taas piipahtaa tuolla, vaikka pikainen pyrähdys olikin. Mukava irtiotto tavallisesta arjesta :) Tuolla oli tosiaan kunnon helteet vielä päällä, kun meillä rupeaa olemaan jo kohta aika syksyistä

   Poista
 2. Tosi kauniita kuvia. Aivan upeat maisemat ja talot. Ihanan siistiä. Muuten, minkälaiset grillibileet oli alkoholin käytön suhteen? Oliko sellaiset kuin suomessa, että sikakännissä kaikki vai oliko erilaiset ja fiksut? Pöydässä en havainnut vettä ollenkaan vaan ainoastaan alkoholia. Miten oli huomioitu ne jotka eivät käytä alkoholia? Oliko osattu vieraanvaraisuus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bileet olivat tosi siistit eikä kukaan ollut missään humalassa, kuten Suomessa tupataan olemaan. Kaikilla oli oikeastaan työpäivä seuraavana päivänä, joten sekin rajoitti tietysti hieman, mutta en usko, että tuolla olisi siltikään mitään örveltämistä ollut. Tuossa kuvassa näkyvässä pöydässä oli itseasiassa myös vettä ja limpparia tarjolla, mutta ovat näköjään jääneet juuri kuvan ulkopuolelle tuosta oikeasta laidasta. Väkeviä ei ollut tarjolla itseasiassa ollenkaan. Vain viiniä ja olutta.

   Poista
 3. Upean näköiset bileet! Varmasti oli kiva reissu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Olihan tuo ihan kiva irtiotto tavallisesta arjesta ja vielä parasta kun ei tarvinnut maksaa siitä mitään :)

   Poista