keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Pikkuneidin lastenhuone

 
Siivosin vähän meidän pikkuneidin huonetta ja kun kerrankin se oli jopa parisen minuuttia siisti, niin kaivoin kameran esiin ja nappasin pari kuvaa. Sitten tuli taas normaali pyörremyrsky ja kaikki oli hujan hajan. Vitsit kun saisi samanlaisen kurin noihin lapsukaisiin kuin mitä niillä tarhassa on, että uutta leikkiä ei aloiteta ennen kuin vanha on siivottu pois. Kaikki lelut on aina ihan hujan hajan ympäri taloa ja vaatteet tippuvat mihin sattuu. Siitäs sitä saa kun on liian lepsu äiti ja antaa liian helposti periksi :)

 
Lattialla mummin virkkaama juhannusruusumatto, jonka muuten pesin nyt ensimmäistä kertaa. Vähän pelkäsin, että meneeköhän se pesussa ihan kuprulle, mutta eipä ollut moksiskaan pesukone pesusta.

 
Rupeaa tuota tavaraakin olemaan jo aikamoisesti tuolla huoneessa. Pitäisi jostain päästä ruveta jo vähän karsimaan, mutta mistään ei tietysti raski luopua. Kaikki mitä aina kiikutan kirppislaatikoihin, niin kummasti häviävät sieltä yhtäkkiä takaisin huoneisiin.

 
Jokos sitä on muuten Hulluilla Päivillä käyty? Itse tein jo heti klo 8 täsmäiskun ja mukaan tarttui mm. itselleni hanskat, lapsille talvikengät ja vähän vaatteita, hirvittävä kasa lasten dvd:tä pukinkonttiin mm. Ninjagoa sekä Barbie elokuvia, joita meidän molemmat lapset tykkäävät katsoa sekä pari muuta joululahjaa. Aikamoista ryysimistä tuo taas oli, mutta eihän tuolta osaa poiskaan olla :)


14 kommenttia:

  1. Oi miten ihana huone. Tuolla on pienen prinsessan kyllä ihanaa leikkiä. Tosi kaunista. Hulluille Päiville meinasin lauantaina mennä, ehkä muutaman muun ihmisen kanssa ;) Mutta lapsen buukkasin jo hoitoon, niin josko mieskin lähtisi seuraksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vielä kun tuo huone pysyisi siistinä, niin äippäkin olisi tyytyväinen :) Juu parasta jättää lapset kyllä kotiin, jos suuntaa Hulluille Päiville. Hyviä shoppailuja! :)

      Poista
  2. Ihana Prinsessa valtakunta! Tosi kauniita kalusteita, sopis hyvin meillekkin pojan huoneeseen (tulevaan). Hulluille päiville en aatellut mennä, ku tuli törsättyy jo ihan tarpeeksi 3+1 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jätin onneksi nuo 3+1 päivät välistä, niin voi nyt mennä vähän tuhlailemaan. Huonoa vaan kun sinne menee, niin aina tarttuu kaikkea muutakin mukaan mitä et edes ajatellut ostavasi. Samoin kävi nyttenkin. Talvikengät piti vain hakea, mutta kaikkea muutakin sitten tuli.

      Poista
  3. Ihan häkellyttävän hieno huone! :)

    VastaaPoista
  4. Niin satumainen huone ja söpö pikkuinen prinsessa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna :) Puettiin neidille vähän prinsessavaatetta päälle, kun nuo mekot ovat nyt kova sana :)

      Poista
  5. Ihana prinsessan huone! Meillä on kans sama meininki tavarat pysyvät sen pari minuuttia siististi paikoillaan ja pian kaikki on levitetty lattialle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Taitaa olla aika monella tuo sama ongelma, että ei ne tavarat vaan millään pysy/palaudu sinne oikeille paikoilleen, vaikka mitä tekisi. Pitäisi varmaan mennä itse tarhatätien oppiin vähäksi aikaa, että miten se kuri oikein saadaan pidettyä :)

      Poista
  6. Kaunis huone. Missä tytön vaatteet säilytetään? Onko teillä erikseen vaatehuone?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä on itseasiassa vaatehuone, mutta se on niin täynnä muuta rojua, että sinne ei mahdu oikeastaan yhtään lasten vaatteita. Tuo huone itseasiassa jatkuu vähän tuolta oikealta laidalta eli tuon nukkekodin vieressä on vielä valkoinen tv tason päällä ja sitten seinään upotetut liukuovikaapistot. Rajasin ne nyt vain kuvasta pois :)

      Poista
  7. Ihana huone. Mistä olet tuon kauniin kristalli kruunun hommannut? Ihanaa viikonloppua :)
    AvonMinttu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Kiitos! Tuo lamppu on itseasiassa sellaisesta liikkeestä kuin lastenhuone.fi. Heillä on liike Espoossa Suomenojalla ja nettikauppa. Lamppua on kahta eri kokoa ja tuo taisi olla se isompi versio. Muistaakseni lamppua oli myös muutama eri väri. Mukavaa viikonloppua myös sinne :)

    VastaaPoista