sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Frozen kaverisynttärit


Jäi ihan laittamatta teille tämä postaus näistä Frozen 6 v kaverisynttäreistä, joita meillä vietettiin muutama viikko sitten. Itse aikuissynttäreistä tulikin postaus, joten nyt vielä kaveriteemalla. Talo täyttyi yhteensä 16 lapsesta, joten voitte vaan kuvitella, että menoa ja ääntä riitti.


Synttärikutsuiksi löysin netistä tällaisen pohjan, johon täytin kuvankäsittelyllä tiedot ja laminoin sitten vielä arkit ja leikkelin korteiksi. Oikeastaan aika pienellä vaivalla sai persoonallisia kutsuja ja joita moni Frozen fani olikin sitten ihastellut kotona.


Popparikulhot tein muffinssivuoista, joihin printtasin sankarin nimen ja teemaan sopivan kuvan.



Synttäreillä oli myös jätskibaari, johon sai valita oman makunsa mukaista jäätelöä ja kastikkeita. Vähän pelkäsin etukäteen, että kuinkakohan suttaavaa noiden tötteröiden syöminen mahtaa olla, mutta yllättävän siististi kaikki sujui.




Aikuissynttäreiltä jäi myös sopivasti näitä leipomiani Frozen cup cakeja ja kakustakin jäi puolet jäljelle. Vain peppu puuttui Elsan takaa.


Kotiin lähtiessä kukin vieras sai oman goodie bägin, jossa oli mm. karkkia ja Frozen saippuakuplapurkki.



Nukkekakun teosta on tulossa ihan oma postauksensa ja näistä käyttämistäni pohjista, kun olen saanut niistä kyselyjä, että mistä pohjat ovat peräisin ja miten kakku on tehty. Kunhan tästä taas kerkiää kaivelemaan kuvat ja näpyttelemään teksit.

4 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttavat synttärit! Kyllä pikku prinsessan kelpaa :-) Meillä on saman teeman synttärit tulossa joulukuussa. Muistatko ja osaisitko kertoa, mistä osoitteesta tuo kutsukortti on peräisin? Voisin tehdä samanlaisia. Nuo kaikki muutkin tekemäsi koristeet ym. Ovat aivan supersöpöjä. Ihania!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nyt en valitettavasti yhtään muista, että mistä pohjat ovat peräisin, mutta ajattelin laittaa tänne postauksen, mistä ne saa otettua. Yritän ehtiä kaivamaan kuvat/pohjat lähiaikoina, niin saat napattua pohjan ainakin siitä :) Ihania synttärivalmisteluja sinne :)

      Poista
  2. Upeat synttärit! Onnittelut Fannylle vielä kerran :-)
    Mistä löysit nuo kertakäyttölautaset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nuo kertilautaset ovat itseasiassa Jenkeistä, joita viime reissulla hamstrasin sieltä :) Ihan vastaavia en ole nähnyt Suomessa, mutta Frozen lautasia kylläkin.

      Poista