maanantai 28. toukokuuta 2012

4 -vuotis synttäritunnelmia


Saatiin viettää pikkumiehen 4 -vuotis synttäreitä ihanan lämpimässä auringonpaisteessa. Tässä teillekin muutama tunnelmakuva synttäreiltä. Kekkerit jakautuivat kahdelle päivälle, joten yhtä juhlaa siis ollut koko viikonloppu. On se vaan aikamoistä härdelliä järjestää noita juhlia. Aikaisempina vuosina ollaan juhlittu kolmena päivänä, mutta taitaa olla pientä turnausväsymystä, kun supistin nyt synttärit kahteen päivään. Ei kertakaikkiaan jaksa enää kolmea päivää peräkkäin.


Nämä kylpyankkamuffinsit olivat kiva vetonaula. Pohjana porkkanamuffinssit, joihin on vain tökitty noita ankkakoristeita. Siinä mielessä kiitollisia koristeita, että niitä voi käyttää uudelleen ja uudellen, jos sattuvat vielä olemaan jäljellä lasten tiimoilta.


Tämän cup cakes -telineen, johon mahtuu 23 muffinssia, löysin Hong Kong -tavaratalosta ja hintakaan ei ollut paha kun alle kymmenen euroa. Nyt on siis joka kekkereillä  pakko leipoa cup cakes -muffareita ja keksiä joitain kivoja koristeluita niihin. Eihän tälläistä telinettä voi tyhjän panttina pitää. Tosin sen saa onneksi purettua helposti pienee tilaan kun ei tuollaista härveliä ainakaan meidän kaappeihin mahdu.


Varsinaisina täytekakkuina oli tämä autokakku (jota ei kyllä autoksi edes tunnista), joka tehty saman ohjeen mukaan kuin nallekakku, josta joskus teinkin postauksen. Näet sen täältä. Ihan tämä ei mennyt kyllä putkeen ja ei tullut sinne päinkään mitä piti, mutta pikkumies oli ainakin tyytyväinen ja kehui kovasti, että onpas hieno eli kaipa se sitten on pääasia, että itse sankari on tyytyväinen. 


Toisena täytekakkuna oli alla oleva Mikki Hiiri -kakku. Itse päällinen on syötävää kakkukuvaa, jota on tosi helppo käyttää. Maku onkin sitten ihan eri asia. Voisi sanoa hieman pahvimaiseksi ja täynnä lisäaineita, mutta eihän noita joka päivä syödä ja kuvan voi helposti jättää syömättä.


Mikki Hiiri -teema jatkui myös mukeissa ja lautasissa. Nämä raahasin Jenkeistä kun noita muovimukeja on kiva käyttää lasten synttäreillä eikä ole pelkoa rikki menemisestä.  


 Lasten synttärilookkia. Vitsit kun tuosta itse sankarista ei saanut yhtään kunnon kuvaa kun ei hetkeäkään ollut paikoillaan silloin kun huomasi, että kamera lähestyy vaan piti ruveta pelleilemään.


Synttärilahjojen osalta ehdoton suosikki oli legot. Niitä tulikin iso kasa ja osa onkin jo koottu iskän avustuksella.


Autot -sarjan legot on tietysti kova sana. 


Tätä Autot -sarjan pikkuautoa en ollutkaan ennen nähnytkään. Tervetullut lisä kokoelmaan.


Tämän autoradan pikkumies sai minulta ja sillä onkin ajettu tänään kovasti kilpaa. Niitä kuvia vaikka sitten joskus myöhemmin.


Lisäksi tuli iso kasa muitakin kivoja lahjoja, mutta en lähtenyt niitä nyt kaikkia tänne kuvailemaan. Aikaste Autot -sarjan painoitteista sanoisin. Lieneeköhän sillä mitään tekemistä, että äiti antoi pienen vinkin, että mikä on erityisesti pikkumiehen mieleen.

Hitsit kun tuo helleaaltokin taitaa olla nyt vähäksi aikaa historiaa. No onneksi se kesä sieltä kuitenkin vielä tuloillaan ja saatiin nauttia synttärit ihanassa säässä.

16 kommenttia:

  1. Ompa tosi kauniit tarjoilut. Ja toi ankkahomma on tosi hauska.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Juuri vielä otin palan täytekakkua iltapalaksi. Kohta ne onneksi jo syöty.

      Poista
  2. Hienohan siitä kakusta tuli. Hei vinkkinä, jos käytät kakkukuvia, älä käytä vohvelille printattuja kuvia, ne on ihan pahvia. Ne sokeripohjaset on paljon parempia, kakkua on helppo leikatakkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos vinkistä. Tuo vohvelinen on tosiaan kuin pahvia vetäisi. Muutama kakkukuva vielä tuolla varastossa odottamassa, mutta niiden jälkeen täytyykin seuraavaksi kokeilla sokeripohjaista.

      Poista
  3. ihanat jutut!! Lasten juhlat ovat niitä parhaimpia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Lapset on niin vilpittömiä ja totuushan tulee aina lasten suusta, jos jokin määttää. Onhan tuo juhliminen kivaa.

      Poista
  4. Ihanan näköiset juhlat!!! Ja tosi hienot kakut!!
    Ja oi, mitä muffinssiä:) Mistä olet löytänyt noin pieniä ankkoja?

    Tuollaiset muovikupit ja lautaset on tosi hyvät just lastenjuhlilla. Itse ostin (kun en omista muovisia niin paljoa) pahvimukeja ja lautasia Emilian synttäreille -oli helppo siivota;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nuo ankat ostin itseasiassa lapsimessuilta. Olivat ihan kivan hintaisiakin kun 12 kpl oli 3 euroa ja ostinkin heti kaksi pussillista. Vitsit kun en muista mikä sen firman nimi oli joka noita myi. Joku leivontatarvikefirma se oli.

      Poista
    2. Mun täytyy yrittää metsästää ne netistä, ne on aivan ihanat!!

      Poista
    3. Hei tuli vielä mieleen, että jos noiden lapsimessujen näytteilyasettajien listaa olisi vielä netissä, jos sieltä kautta se löytyisi. Ei siellä luulisi monta leivontajuttuhin erikoistunutta firmaa olevan.

      Poista
  5. oi joi, mitkä mielettömän ihanat tarjoamiset ja nuo sun pienet muruset(lapset)on niiiin söpösti puettu!!!ڿஇtஇڿ‎

    VastaaPoista
  6. Wau, mitkä upeat tarjoilut. Aivan mahtavat ankkamuffinssit sekä upea tuo autokakku! Kyllä noissa juhlien järjestämisessä on kova homma. Mutta jää itten ainakin upeat muistot ja kuvat lapsille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tosiaan, että kivaa kun jää kuitenkin kiva muisto vaikka silloin aikamoinen väsy noiden jälkeen aina on. Eihän sitä voisi olla järjestämättä lasten synttäreitä ainakaan tässä iässä. Ehkä sitten kun ovat murkkuiässä niin tilanne voi olla toinen.

      Poista
  7. Synttärijuhlat on kyllä kivoja. =) Söpöjä nuo ankkamuffinsit tosiaan ja muutenkin makeat tarjoilut! Meillä on aina juhlittu synttäreitä vain yhden päivän ajan, vaikka siinä(kin)kyllä huonot puolensa, mutta juhlat on kuitenkin niin ihania aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuo juhliminen on aina mukavaa ja kivaa kun näkee tuttuja ja sukulaisia aina silloin. Nyt yritän tosiaan pysytellä maksimissaan kahden päivän juhlinnassa kun ei enää kertakaikkiaan jaksa enää juhlintaa kolmena päivänä :)

      Poista