lauantai 25. elokuuta 2012

Häihin

Muutaman tunnin päästä pitäisi suunnistaa häihin. Onneksi aurinko paistaa ja hääpäivästä näyttäisi tulevan oikein lämmin. Eipä tuolla vaatekaapissa näyttänyt kovin monta mekkoa olevan, jonka olisi voinut valkata päälle. Mikään ei oikeasti mahdu päälle tai sitten ne on täysmustia. Valkkaus on siinä mielessä aika helppo. Tällä Calvin Kleinin mekolla siis mennään ja höystettynä vähän bling blingillä. Pitänee varmaan ensi Jenkkireissulla vähän päivittää tuota kolttuvalikoimaa.



Lahjaksi hääpari saa tämän Aalto kulhon. Lahjalistalta oli jo kaikki lahjaideat käytetty, joten piti keksiä sitten jotain muuta. Toivottavasti on hääparin mieleen, koska eipä tätä enää voi vaihtaakaan kun on tuo kaiverrus pohjassa. Halusin vähän personoida tuota lahjaa ja piti keksiä jokin kaiverrus, jossa on sana aalto ja jotain purjehdukseen liittyvää. Hääpari rakastaa purjehdusta ja on sen tiimoissa tavannutkin ja kun kyseessä on Aalto -kulho, niin siihenkin viittavan sanankin halusin laittaa värssyyn. Alhaalla näkyykin mitä siihen sitten tuli  Sain kun sainkin ängettyä aalto sanan ja purjehduksen samaan värssyyn :)


Nyt lounaan kimppuun ja sitten täytyykin lähteä! Mukavaa viikonloppua ja auringonpaistetta!

6 kommenttia:

  1. Mukavia hääpäivähetkiä :)
    Ai ku kiva idea tuo kaiverrus :) Ei ois kyllä tullu itellä mieleenkään tuonne kaivertaa, siis en ois kyllä tajunnu tuota hienoa ideaa :) mutta nyt tietää, että kaiverruksenhan voi laittaa melekein minne vaan! :) Hyvä idea, ja hieno ja osuvaki tuo lause :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Häät oli oikein rattoisat ja hääpari kaunis :) Totta, että tuota kaiverrusta ei niin tule ajatelleeksi, että voihan sen laittaa aika moneen paikkaan.

      Poista
  2. Aivan ihana kaiverrus! <3 Tuollainen customointi on ihan parhautta ja tuore aviopari varmasti arvostaa sitä suuresti. <3 Minun unelmalahja! :)

    kaunita unia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toivottavasti tosiaan tuore aviopari tykkää lahjastaan ja osaa vilkaista tuonne pohjaan :) En nimittäin vinkannut siitä mitään.

      Poista
  3. Upea kaiverrus ihanassa lahjassa, hieno idea!
    Tykkään myös mekon värityksestä ja bling blingin-asusteista! Laitako kuvia missä olet pukeutunut näihin ihanuuksiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ajattelin, että en ehkä tekisi häistä postausta tänne kun en ehtinyt kysellä hääparilta, mitä mieltä he olisivat ideasta ja he ehtivät karata jo häämatkalle ja sinne ei oikein viitsi häiritä. Saas nähdä siis tuleeko mitään tänne blogin puolelle :)

      Poista