maanantai 3. syyskuuta 2012

Arvonnan voittajat

Arvonnat on taas saatu suoritettua ja Barbapapojen onnellinen voittaja on:
Lentoemo 
Onnittelut! Laitatko yhteistietojasi tulemaan kristallinhohtoa@gmail.com, niin laitetaan paketti matkaan.


Kahden Habitare -messulipun voittaja on myös arvottu ja voittajalle ilmoitettu suoraan Casablogin -tiimin toimesta, joten onnittelut vielä hänellekin.

Uusi arvonta lähtee taas käyntiin pikapuolin, joten olkaapas kuulolla. Taas kaikkea kivaa luvassa.

Meikälainen ryhtyi sitten ihan luontokuvaajaksi meidän pihassa. Sain pikaisesti napattua kuvan pihan pupuista. Aika kesyjä ovat loppujen lopuksi kun noinkin lähelle pääsi ennen kuin huutavat lapsukaiset ilmaantuivat paikalle. Arvatenkin lapset sitten vielä juoksivat ympäri pihaa noiden perässä huudellen PUPUU!
Syyskausikin on tänään sitten korkattu jumpan saralla. Saas nähdä kuinka kipeänä paikat onkaan sitten huomenna. Huomaa kyllä ettei kesän aikana ole tehnyt mitään. Nyt onkin kiva mennä sohvalle röhnöttämään  Good Wifen kanssa. Ihan meikäläisen lemppari ohjelma.

Tulipas sekava postaus....sorry! :)

4 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajalle!

  Hienot kuvat pupusta. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Voittajakin ilmoittautui hetimiten sähköpostiin, joten saadaan paketti matkaan.

   Poista
 2. Mukava yllätys, kiitos! Tulipa samalla vähän selvitettyä Barbababa-hahmon historiaa, tiesin kyllä hänen olevan ranskalainen, mutta olikin nuorempi kuin olisin arvannut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut vielä. Laitoin tänään paketin postiin, joten ensi viikolla sitten varmaan siellä asti. Mukavaa viikonloppua!

   Poista