sunnuntai 23. syyskuuta 2012

3 -vuotissynttärit
Tänään ollaan sitten juhlittu pikkuneidin 3-vuotissynttäreitä. Juhlat onnistuivat ihan nappiin, vaikka ulkona onkin tullut vettä oikein urakalla ja tarjoilut riittivät erittäin hyvin. Jäi jopa niin paljon ylimääräistä, että taidan kiikuttaa ne meidän työpaikan kahvipöytään huomenna. Pois silmistä, pois omalta vyötäröltä. Siirretään ne työkamujen vartalolle ;)


Synttäreillä ei ollut varsinaisesti mitään teemaa. Helinä Keijua löytyi serveteistä, mukeista ja lautasista, kakku oli puolestaan balleriina nalle ja sitten oli vielä sotkettu vähän Minni Hiirtä mukaan kakkukynttilässä ja veskiin  Hello Kitty veskipaprua ja samaista talouspaperia tarjoilupöytään. Aika sekateemaiset juhlat siis.

Juu ja ei tuosta balleriina nallekakusta oikein tullu ihan sellainen mitä halusin. Nyt jos sais tehdä sen uudestaan, niin jättäisin reunat ehdottomasti koristelematta kun sekoittaa tuota liikaa. Heh, ja aikaste tuijotta katse tuolla nallella, ehkä jopa vähän karsastukseen viittaavaa, ainakin toisen silmän osalta ;) Vähän olisi tällä kokilla vielä hiomista koristelussa.

Kylpyankkakoristeet pääsivät taas muffareita koristamaan. Pohjana sitruunamuffinssia ja kuorrutus sellaista valmista pursotettavaa juttua, jota on ilmaantunut kauppoihin. 


Koska nämä Cake popsit on nykyään niin in, niin pitihän meikäläisenkin niitä väsätä. Tosin nämä ovat Cookie popseja mintun makuisista Dominoista. Ihan hyviä tuli, vaikka kyllä noista tosiaan se yksi riittää. Sen verran tuhtia tavaraa kuitenkin. Jos joku haluaa näiden ohjetta, niin vinkatkaa vaan.Oli sen verran pimeää tänään ulkosalla, että kuvatkin ovat aika hämyisiä. En minä poropeukalo osaa ottaa kunnon kuvia hämärällä ja salamaa en halua käyttää. Ehkä pitäisi vähän tutustua tuohon kameran eri toimintoihin.Nyt tämä äippä kaatuu sängyn pohjalle. Sen verran kuitenkin tuli rehkittyä, että ihan poikki! Niin ja hei, voisin tehdä ihan oman postauksen ihanista synttärilahjoista mitä pikkuneiti sai. Nyt en jaksanut niitä lähteä kuvailemaan.
 
Pirtsakkaa uutta viikkoa!
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  kamomilla kirjoitti 23.9.2012 klo 23.06
  Laita ihmeessä cake popsien ohjetta tänne. Olis kiva kokeilla niitä.
  Olet taas leiponut ja laittanut oikein urakalla. Nyt taitaa uni maistua. ;)
   
   Cride kirjoitti 24.9.2012 klo 20.54
   Kiitos, joo uni todellakin maistui eilen. Tosin taisin käydä sen verran ylikierroksilla, että se uni ei meinannut tulla vaikk oli ihan väsy. Laittelen tuota ohjetta tänne :)
    
  Julia Kinnunen kirjoitti 24.9.2012 klo 00.08
  Aivan loistavat synttärit järkkäsit pikkuneidille. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki! ♥
   
   Cride kirjoitti 24.9.2012 klo 20.56
   Kiitos kiitos :) Onneksi noita lasten synttäreitä on vaan kaksi kertaa vuodessa ;)
    
  Oona kirjoitti 24.9.2012 klo 16.29
  Ihanat tarjoilut! Ohje kelpaa todellakin ;)
   
   Cride kirjoitti 24.9.2012 klo 20.57
   Kiitos :) Laitan tänne ohjetta heti kun vaan ehdin näpyttelemään. Noi Cookie popsit on todella helppo tehdä ja hyviä.
    
  IMAGE kirjoitti 24.9.2012 klo 19.12
  Mahtavilta bileiltä näyttivät. ♥
   
   Cride kirjoitti 24.9.2012 klo 20.58
   Kiitos kiitos :) Onneksi noita kemuja ei tartte kovinkaan usein järkkäillä. Sen verran kuitenkin aina touhuamista niissä.
    


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti