tiistai 11. syyskuuta 2012

Nosh Organicsin syksyäTutuistuin ensi kertaa Nosh Organics tuotteisiin ja olen kyllä positiivisesti ilahtunut kuinka hyvän laatuisia ne ovat. Olen jo pessytkin vaatteita ja eivät ole menneet miksikään. Ovat säilyttäneet hyvin muotonsa ja värinsä.  Nosh Organics on muuten suomalaista designiä ja tuotteet tehdään aina luomupuuvillasta ja valmistetaan Portugalissa eli eivät ole mitään made in china valmisteisia.


Pikkuneidille tilasin nämä pinkit velourhousut ja pikkumiehelle lentokonepaidan ja siniset velourhousut. Nuo veloushousut ovat muuten nyt tarjouksessa 16 €/kpl kun kokomerkkinnät ovat menneet vähän vinksalleen, mutta siis tilaamasi koko vastaa oikeaa, vaikka kokomerkintä olisi eri. Eihän tuo mitään haittaa. Meillä käytetään tarhahousuina ja kotonakin mieluiten juuri tällaisia velourhousuja kun helppo pukea ja mukavat päällä. Farkkuja tai muita suoria housuja laitetaan oikestaan päälle ainoastaan kun pitää mennä jonnekin.


Tyyntä myrskyn edellä ja kohta taistelupari taas vauhdissa ;)Nosh Organics jälleenmyyjät löydät täältä.


Tässä vielä kurkkaus Nosh Organics syksyn uutuuksiin. Aika onnistuneita kuoseja ja värityksiä.


Pitkähihainen ilmapallopusero, vihreäPitkähihainen ilmapallopusero, vihreäBalloon Yellow DressLiivihame, Ilmapallo keltainen


Balloon Pink Dress phPitkähihainen ilmapallomekko, pinkki

Tunika, Cute KittenTunika, Cute Kitten

Pusero, Kissat ruskea Pusero, Kissat ruskea

Kirahviliivihame, ruskeaKirahviliivihame, ruskea


Lopuksi vielä Nosh Organicsin motot!
Kyllä me Suomessakin osataan suunnitella inspiroivia lastenvaatteita! :)

2 kommenttia:

  1. Noi on kyllä kivoja, vielä en ole mitään tilannut. Mutta ainakin joku noista kuumailmapallomekoista vois olla jossain vaiheessa hankintalistalla. Keltanen ois ainakin nätti väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kuumailmapallot oli mielestäni kanssa kivoja ja mietin kanssa niiden tilaamista. Menisi kyllä vaikeaksi valinta juuri keltaisen ja vaaleanpunaisen välillä :)

      Poista