keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Pikkumiehen talvipopot


IMG_0467.JPG
 
CASA Blogien yhteistyön myötä saatiin valita Pikkujalat.fi:stämieluisat kengät. Tällaisiin söpöstyksiin sitten päädyin valinnassani. Päällinen on nahkaa, jossa on Tex-kalvo, joka pitää jalat kuivina. Pohja on tukevaa kumia ja sisäosa on aitoa lampaanvillaa eli voitte vaan kuvitella miten ihanat nämä ovat talvella. Pikkuvarpaat eivät palele ollenkaan samalla tavalla kuin normaaleissa talvikengissä. Vähän niinkuin villasukka valmiina kengissä.

IMG_0474.JPGIMG_0294.JPG

IMG_0479.JPGIMG_0501.JPG

Vaikka mittari näyttää vielä hyvinkin plussaa, niin mentiin kokeilemaan talvikenkiä jo pihalle. Pikkumies oli ainakin erittäin tyytyväinen, kuten myös äippäkin. Kerrankin meillä on tyylikkäät ja laadukkaat talvikengät. Aina on tullut ostettua vain ne samanlaiset Viking Gore-Texit vuodesta toiseen. Rupesi nekin jo vähän tylsistyttämään ja viime talvena kävi vielä niiden kanssa siten, että yksi kengän ompeleista petti ja rupesi päästämään vedet sisälle. 

IMG_0298.JPG

Nyt täytyy kyllä nostaa myös hattua Pikkujalat.fi:n kenkävalikoimalle. Aivan uskomaton määrä ihania kenkiä. Aluksi vähän tuntui vieraalta tilata kengät netistä, mutta tämähän oli oikeasti helpompaa kuin kaupasta ostaminen. Nimittäin kunkin kengän kohdalle on merkitty tarkka sisämitta ja sitten vaan printtaat Pikkujalat.fi:stä jalkamallin ja lapsi seisomaan paperin päälle ja lasket  jalan mitan päälle n. 1,5-1,7 cm (max 2 cm) kasvuvaran. Eli helpompaa kuin mikä.
 
Jokos teillä on muuten talvipopot hankittuna?
*Postaus toteutettu yhteistyössä Pikkujalat.fi kanssa*


Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Riikka kirjoitti 19.9.2012 klo 09.41
  Heippa. Onpa hyvännäköiset kengät!
  Ja minä huomaan taas olevani niiiiin myöhässä... Lähes joka paikassa jo on talvikamppeet hankittuna tai ainakin suunniteltuna valmiiksi, ja meillä ollaan ihan välikaudessa vielä. Nettikauppoja ajattelin minäkin hyödyntää, mutta kun on ostettava viidelle joutuu vähän miettimään ja alennuksiakin metsästämään ;)
   
   Cride kirjoitti 19.9.2012 klo 22.23
   Aika yllättävän aikaisin tosiaan nykyään noita talvikamppeita ostetaan ja välillä kun itse herää, niin osa voi olla jo loppu. No onneksi tässä on kuitenkin vielä hyvin aikaa talveen...toivottavasti :)
    
  Jessica kirjoitti 19.9.2012 klo 13.52
  Jätit arvontaan haalari toiveen :) Babylux antoi arvottavaksi yhden vapaa valintaisen sisävaatteen eli käytkö muokkaamassa toivetta. 

  Jessica
   
   Cride kirjoitti 19.9.2012 klo 22.23
   Kiitos kun ilmoitit :) Muokattu on. Se on kun kiireessä lukee. Nyt vaan peukut pystyyn :)
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti