keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Viirinauhaa ja muutto edessä + vähän Teuvoa ;)Ovi on jo raollaan uuteen CASA-blogiportaaliin. Perhosiakin rupeaa olemaan jo mahassa kun kuulin kuka meidät tulee esittelemään Habitare -messuilla. Nimittäin TEUVO LOMAN! Jee! Teuvohan on tunnettu mm. monista telkkarissa pyörivistä sisustusohjelmista. Arvatkaas vaan jänskättääkö nousta lavalle yhdessä Teukan kanssa.?! Toivottavasti en ainakaan kompuroi matkalla ja saan möläytettyäkin jotain järkevää. Blondille se tietysti on aina vähän haasteellista tuon järkevän puhuminen ;)Tällaisen viirinauhan ommella surruttelin pikkuneidin huoneeseen. Enhän ole kuin parisen vuotta suunnitellut sellaisen tekoa ja nyt vihdoin ja viimein sain aikaiseksi. On muuten helppo tehdä eli onnistuu kyllä ihan poropeukaloltakin. Olis ehkä pitänyt vaan silittää se kunnolla ennen kuvien ottoa kun näyttää vähän ryppyiseltä. En kyllä yhtään tiedä miksi ängen nämä kuvat tähän Habitare -messupostaukseen ja CASA-blogiportaalin esittelyyn. No blodin aivoituksista on itse blodinkin välillä vähän pihalla, joten koittakaa kestää ;)
  Muutto on sitten tosiaan edessä CASA-blogiportaalin alle. Koko sydämestäni tietysti toivon, että te rakkaat lukijat seuraatte mukana tuonne uuteen kotiin. Mitään ihmeellistä teidän ei tarvitse tehdä, vaan tämä vanha osoite tulee viemään myös sitten uuteen kotiini tai korjaan täytyy teidän jotain muistaa. Nimittäin tulla moikkaamaan meitä CASAlaisia Habitare -messuille. Virallinen CASA-blogiportaalin lanseeraus tapahtuu nimittäin Habitare -messuilla tulevana sunnuntaina 16.9. Me bloggaajat noustaan myös isolle lavalle klo 12.30 (itse olen lavalla tässä ekassa sessiossa) sekä klo 15 yhdessä Teuvo Lomanin kanssa, joten tervetuloa moikkamaan meitä kaikkia. 


Toivottavasti nähdään Habitaressa ja uudessä kodissa!

Voi Teuvo raukka kun joutui tällaiseen vaaleanpunaiseen pläjäykseen tänne blogiini, hih! ;)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  kamomilla kirjoitti 12.9.2012 klo 10.29
  Viirinauha on nätti!Tsemppiä messuille! En pääse tulemaan kun istun koulussa silloin.Ja terkut Teukalle. ;)
   Cride -Kristallin hohdosta! kirjoitti 12.9.2012 klo 21.42
   Kiitos kiitos. Kauhea jännitys jo ja terkkuja viedään :)
  Anonymous kirjoitti 12.9.2012 klo 12.53
  Heips. Päivän ihana piristys oli... vierailla blogissasi !!! :-)(En ole aiemmin käynytkään.)T Soili, Design Mertanen Koti -blogista
   Cride -Kristallin hohdosta! kirjoitti 12.9.2012 klo 21.43
   Heh, olipas hauska kuulla :) Toivottavasti tulet uudelleenkin kyläilemään :)
  . kirjoitti 12.9.2012 klo 14.47
  Tsemppiä messuille täältäkin. Kivan viirin sait ja on se hyvä myöhemmin kun ei koskaan. Mä en pääse messuille tänä vuonna, olen mökillä. Harmittaa. Mutta kiva kun lupasit tänne kaikkea messujuttuja. Jään odottaman. T:) Koralli
   Cride -Kristallin hohdosta! kirjoitti 12.9.2012 klo 21.45
   No voihan harmi, että messut jäävät välistä, mutta saat nauttia kuitenkin mökkeilystä. Tosin taisi luvata aikamoista myrskyä viikonlopuksi, joten toivottavasti myräkkä ei yllätä juuri siellä.
  Salla12. syyskuuta 2012 21.59 kirjoitti 20.9.2012 klo 15.26
  Niin ihana nukkekoti ja koko blogi. Tänne tulen vierailemaan uudelleenkin :)
  www.valoajavalkoista.blogspot.com
   Cride kirjoitti 20.9.2012 klo 15.26
   Kiitos kiitos. Täytyykin tulla joku päivä teillä päin kyläilemään :)
  Eijan korukoppa12. syyskuuta 2012 23.03 kirjoitti 20.9.2012 klo 15.27
  Onnea matkaan :)
   Cride kirjoitti 20.9.2012 klo 15.27
   Kiitos. Toivottavasti menee hyvin :)
  Leena12. syyskuuta 2012 23.31 kirjoitti 20.9.2012 klo 15.27
  Kaunista! :) Meidän tytöllä samanlainen nukkekoti ja olen miettinyt jos maalattais se vaaleanpunaiseksi. Nyt innostuin lisää, kun näin tämän! :))
  Tervetuloa kurkkaamaan blogiini, Onnen kultahippuja! :) Kaunista syksyä ja tsemppiä messuille!
   Cride kirjoitti 20.9.2012 klo 15.28
   Kiitos ja hauskaa, että teillä on samanlainen nukkekoti. Aikamoinen prosessi toi oli kyllä maalata toi, mutta ihan tyytyväinen olen lopputulokseen. Tosin olisi saanut olla hieman vaaleamman punainen. Samalla muuten tapetoin sisäseinät ja maalasin väliovet ja sisäkaton. Tulee valoisammaksi jos vetäisee sen katon valkoisella maalilla. Täytyykin tulla kyläilemään teille.
  Celina13. syyskuuta 2012 14.28 kirjoitti 20.9.2012 klo 15.28
  Onnea täältäkin matkaan :)
   Cride kirjoitti 20.9.2012 klo 15.29
   Kiitos! Sitä ainakin tarvitaan kun Teuvon kohtaa. Toivottavasti ei tule pahoja kysymyksiä. Kääks, että rupesi jännittämään :)
  Hannis13. syyskuuta 2012 21.36 kirjoitti 20.9.2012 klo 15.29
  Mä oon ihan Teukka-fani, harmi kun en taida tuolta luennoilta keretä katsomaan!
   Cride kirjoitti 20.9.2012 klo 15.29
   No voi voi! Tosin ihan hyvä jollei hirveästi tuttuja yleisössä kun paniikki iskee vielä enemmän :) J lupasi ottaa kuvia ainakin, joten näyttelen niistä sitten sulle Teukkaa :)
16 kommenttia:

 1. Viirinauha on nätti!
  Tsemppiä messuille! En pääse tulemaan kun istun koulussa silloin.
  Ja terkut Teukalle. ;)

  VastaaPoista
 2. Heips. Päivän ihana piristys oli... vierailla blogissasi !!! :-)
  (En ole aiemmin käynytkään.)

  T Soili, Design Mertanen Koti -blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, olipas hauska kuulla :) Toivottavasti tulet uudelleenkin kyläilemään :)

   Poista
 3. Tsemppiä messuille täältäkin. Kivan viirin sait ja on se hyvä myöhemmin kun ei koskaan. Mä en pääse messuille tänä vuonna, olen mökillä. Harmittaa. Mutta kiva kun lupasit tänne kaikkea messujuttuja. Jään odottaman. T:) Koralli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan harmi, että messut jäävät välistä, mutta saat nauttia kuitenkin mökkeilystä. Tosin taisi luvata aikamoista myrskyä viikonlopuksi, joten toivottavasti myräkkä ei yllätä juuri siellä.

   Poista
 4. Niin ihana nukkekoti ja koko blogi. Tänne tulen vierailemaan uudelleenkin :)
  www.valoajavalkoista.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Täytyykin tulla joku päivä teillä päin kyläilemään :)

   Poista
 5. Kaunista! :) Meidän tytöllä samanlainen nukkekoti ja olen miettinyt jos maalattais se vaaleanpunaiseksi. Nyt innostuin lisää, kun näin tämän! :))
  Tervetuloa kurkkaamaan blogiini, Onnen kultahippuja! :) Kaunista syksyä ja tsemppiä messuille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hauskaa, että teillä on samanlainen nukkekoti. Aikamoinen prosessi toi oli kyllä maalata toi, mutta ihan tyytyväinen olen lopputulokseen. Tosin olisi saanut olla hieman vaaleamman punainen. Samalla muuten tapetoin sisäseinät ja maalasin väliovet ja sisäkaton. Tulee valoisammaksi jos vetäisee sen katon valkoisella maalilla. Täytyykin tulla kyläilemään teille.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä ainakin tarvitaan kun Teuvon kohtaa. Toivottavasti ei tule pahoja kysymyksiä. Kääks, että rupesi jännittämään :)

   Poista
 7. Mä oon ihan Teukka-fani, harmi kun en taida tuolta luennoilta keretä katsomaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi voi! Tosin ihan hyvä jollei hirveästi tuttuja yleisössä kun paniikki iskee vielä enemmän :) J lupasi ottaa kuvia ainakin, joten näyttelen niistä sitten sulle Teukkaa :)

   Poista