lauantai 1. syyskuuta 2012

Ticketin uusi talvihaalariTicketiltä on tullut aivan ihastuttava kuosi pikkutyttöjen talvihaalarimallistoon. Jotenkin tuo on juuri meikäläisen makuun. Johtunee ehkä siitä, että tuo erityisesti mieleen Marimekon Unikko -kuosin. Itsehän olen ollut vuosikausia Unikko -fani ja vielä ei ole ainakaan laantunut. Pussilakanatkin taitaa löytyä vaaleanpunaisena, punaisena ja sinisenä Unikkona ja muista tilpehööreistä puhumattakaan.


Meidän perheessä vannotaan näiden lasten ulkovaatteiden osalta Ticketin nimeen. Onhan se oikea Rolls Royce tuolla saralla verrattuna muihin. Viime talven pikkumiehen Ticketin haalari on vielä kuin uusi vaikka on kontattu maat ja mannut ja pesussakaan ei mennyt miksikään. Kangas on ollut todella kestävää ja helppo pitää puhtaana.


Ticketin haalarit ovat yleensä reilua kokoa. Mekin otettiin koko 92 kun 98 olisi ollut aivan liian iso. Tämä haalari on myös helppo pukea päälle pienemmällekin  lapselle kun on kaksi vetoketjua edessä ja sisäpinta on liukasta eli lapsen helppo sujahtaa sisään.


 Tätä Ticketin mallia ja muitakin Ticketin vaatteita myy Oz Baby lastentarvikeliike. Hinta tällä haalarilla on 119 euroa. Tästä pääset kurkkaamaan OZ Babyn talvihaalarivalikoimaan. Kyllä se talvi kohta on jo oven takana.


Meille tulee nyt kukkaistalvi!

19 kommenttia:

 1. Ihana haalari, meidän tyttö rakastuisi tuohon heti ensinäkemältä!

  VastaaPoista
 2. Itse ihastuin siihen viimetalviseen kukkakuosiin ja hamstrasin sitä tälle kaudelle :) Ticketin laadusta olen kyllä ihan samaa mieltä eli ihan verrattoman hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän nyt kuumeisesti miettiä, että minkälainen kukkakuosi Ticketillä oli viime kaudella. Yksi tulee mieleen ainakin joka taisi olla ainakin välikausivaatteissa ja harmittaa kun niitä ei enää ollut missään. Ne oli tosi kauniita Mäkin hamstarisin keväällä alesta pikkumiehelle Ticketin tähtihaalarin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oikein onnistunut kuosi ainakin omasta mielestäni, mutta makujahan on monenlaisia.

   Poista
 4. Onpas nätti!Koskas tyttösi olikaan syntynyt?Mietin vain mitähän kokoa sitä pojalle katselisi alesta kun täyttää siis kesäkuussa 2v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä täyttää kohta jo kolme vuotta, mutta on niin onnettoman pieni, että käytetään vielä 92 kokoa. Ticketin haalarit ovat kyllä aina olleet tosi reilua kokoa.

   Poista
 5. Mitenkäs nuo haalarit kestävät lumettomia talvia? Meillä päin talvi on enimmäkseen lumetonta, joten haalarilla kiipeillään kallioilla ja kontataan hiekassa. Viime talveksi ostin kalliin haalarin eri merkiltä ja se meni kolmessa viikossa pilalle polvista, mahasta ja takapuolesta. -Kaisla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli sama juttu pikkumiehen yhden Reima Tecin haalarin kanssa, että oli puhki polvesta konttailujen jäljiltä. Ticketin kangas on mielestäni hivenen erilaista kuin esim. Reiman ja enemmän vettähylkivää ja paksumpaa/kestävämpää kuin muiden valimistajien. Pikkumiehen Viime talven Ticketin haalari on tosiaan vielä kuin uusi vaikka silläkin on kontattu ja pesussakaan se ei mennyt miksikään.

   Poista
  2. Kiitos tiedosta. Meilläkin kesti ennen haalarit, tosin asuttiin vähän lumisemmilla seuduilla. Viime talvena 4-vuotiaalla meno oli aivan erilaista kuin ennen ja sen huomaa muissakin vaatteissa. Vähän epäilyttää maksaa 160 e haalarista kun kestävyydestä ei ole täyttä takuuta. Olen kyllä miettinyt, että onko hiekassa ja kallioilla konttaamisen kestävää kangasta olemassakaan. -Kaisla

   Poista
 6. Hei, kertoisitko minkä mittainen tyttäresi on? Mietin vain kun omanikin on liki kolme, mutta käyttää vielä 92 vaatteita. Olisikohan toi 92 ticketillä liian reilu...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä ottaisin tuon 92 koon. Kaivoin meidän neidin neuvolakortin esille ja pituutta näyttäisi olevan 90 cm ja koko 92 käytössä myös.

   Poista
 7. Nätti haalari kyllä =) Sopii hyvin tytöllesi. Tilasin itse myös tytölle Ticketin ruskean baby baggien koossa 92cm. Juuri eilen kokeiltiin. Vaikutti aika hyvältä koolta! Tyttö on 2 v ja 4kk nyt, pitkä selkä ja lyhyet jalat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnittelut myös hyvästä valinnasta :) Ticket on kyllä hintansa vertainen.

   Poista
 8. Voih. Ihastuin tuohon pöllöpipoon. Mistäs sellaisia saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein noista pöllöpipoista jokunen aika sitten postauksen http://kristallinhohtoa.blogspot.fi/2012/06/nimikoidut-lakit.html. Kyseessä on Petrellan valmistama pipo. Hän tekee itse käsin noita eli kannattaa laittaa googleen ja ottaa yhteyttä. Meille nuo lakit tulivat Lasten Taikamaan kautta, mutta periaatteessa Petrella teki ne tilaustyönä.

   Poista