perjantai 21. syyskuuta 2012

Facebook sivusto ja muistutus arvonnasta

Moikkelis moi taas! Nyt on automaattinen siirto käynnissä tänne CASA Blogien puolelle mikäli tulet vanhaan osoitteeseeni www.kristallinhohtoa.blogspot.fi. Siirtymisessä voi olla muutaman sekunnin viive, joten älkää ihmetelkö sitä.
Arvatkaas mitä olen tänään täällä kotosalla värkännyt. No tuota Kristallin hohtoa -blogin facebook sivustoa, jonka hetken mielijohteesta päätin perustaa. Nyt kun tuota lukijat paneelia ei ilmeisesti saada tuolta bloggerin puolelta siirrettyä, niin täytyyhän mun jotain teille rakkaat lukijat keksiä. Tämän sivuston perustaminen blondille, jolle on peukalo keskellä kämmentä tietotekniikan osalta, oli taas työn ja tuskan takana, mutta toivottavasti nyt toimisi ja joku tulisi tykkäämäänkin sinne etten ihan turhan takia näitä hikikarpaloita ole täällä puskenut :)


Linkkaan sinne myös jatkossa uusimmat postaukseni ja yritän laittaa myös jotain uutta tietoa, mitä ei täällä blogissa ole. Ensin kun vaan oppisin sen, joten jos se näyttää vähän hassulta aluksi, niin antakaa anteeksi :)

Minulla on ollut tuolla bloggerin puolella aloitettu Dr. Hauschkan kahden meikkisetin arvonta käynnissä, johon pääset osallistumaan tästä klikkaamalla. Osallistumisaika päättyy 30.9.2012. Koska tänne Casa Blogien puolelle tuota lukijaksi liittymistä ei nyt pysty muutoin vielä tekemään, niin tästä eteenpäin arvonnassa saa kaksi arpaa, jos peukuttaa tuota Kristallin hohtoa -blogia. Toki ne ketkä ovat jo osallistuneet kahdella tai kolmella arvalla, niin ovat edelleen niillä arpamäärillä mukana, mutta jos olet jo osallistunut yhdellä arvalla ja haluat vielä peukkua laittaa pystyy, niin laita osallistumiseesi, että saatkin kaksi tai kolme arpaa. Käyn nuo osallistujat sitten yksitellen vielä läpi, koska nyt on voinut kahdessa eri osoitteessa siihen osallistua eli bloggerin puolella ja sitten Casablogien puolella eli ei hätää sen suhteen. Kaikki arvat huomioidaan.
IMG_0508.JPG

Nyt kaikki joukolla peukuttamaan ja osallistumaan arvontaan!

Sitten lopuksi vielä ohjeet miten saat lisättyä blogini lukuluetteloosi ja pystyt taas ajan tasalla päivityksistä. Mene bloggerin hallintapaneeliin ja klikkaa "lisää" kohtaa.


Tämän jälkeen kirjoita uusi blogini osoite http://kristallinhohtoa.casablogit.fi/ "lisää URL-osoitteesta" kohtaan.

 Tämän jälkeen painat vain nappulaa "Lue". Kysykää ihmeessä neuvoja jos menee sormi suuhun tuon kanssa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti