tiistai 18. syyskuuta 2012

Pöllömekon ompeluaTällaisen pöllömekon sitten ommella surautin pikkuneidille. Oli muuten helppo tehdä, vaikka oli ihan ensimmäinen mekko-ompeluni. Onnistui jopa meikäläiseltä. Niin ja mikä näissä pöllöissä oikein viehättää???


Pikkuneidin ilme kertoo kaiken. Tähän voisi lisätä puhekuplan "äippä, ota nyt se kuva ettei mun tartte enää tönöttää täällä. Tää on aika tylsää touhua ja niin ja missä on ne karkit jotka lupasit tästä hommasta?"


Kaava on Suuri Käsityökerhon lehdestä 5/2009 jollen nyt ihan väärin muista. Tosin mun tuohon muistiin ei aina ole luottamista.


Sitten vielä mekko hieman rennomassa tyylissä kun jättää tuo alupaidan pois. Heti tuli arkisempi.Tällaisia mekkoja voisi ruveta surruttelemaan lisääkin. Varsinkin kun nyt äitini opetti minulle napinreiän ompelun.

Niin ja niille lukijoille, jotka eivät vielä ole huomanneet eli blogini on siirtynyt CASA -blogiportaalin alle. Tervetuloa sinne kaikki eli osoite on http://kristallinhohtoa.casablogit.fi/ jos haluat lisätä/muuttaa tuon lukulistallesi.

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  lovviisa kirjoitti 18.9.2012 klo 16.46
  Juupsista, pöllöt ovat tulleet jäädäkseen :)
   Cride kirjoitti 18.9.2012 klo 20.36
   Toivottavasti tosiaan pöllöt olisivat tulleet jäädäkseen. Mie niin tykkään niistä. Olisi vielä toinen pöllökangas kanssa tuolla odottamassa ompelua.
  Petteri kirjoitti 18.9.2012 klo 16.53
  Mekoista tai kaavoista en ymmärrä tuon taivaallista, mutta nuo on aika kivoja pöllöjä! ;)
   Cride kirjoitti 18.9.2012 klo 20.37
   Pöllöt on niin kivoja otuksia...tai ainakin kankaalla olevat pöllöt ;)
  tanttu kirjoitti 13.10.2012 klo 15.05
  ihanaa...mutta mistä löysit pöllökankaan??? minä olen yrittänyt metsästää kanssa!!!
   Cride kirjoitti 14.10.2012 klo 11.50
   Tämän hakemiseen taitaa olla vähän pitkä matka, nimittäin ostin tämän Jenkeistä vajaa vuosi sitten. Ihan samanlaista en tosiaan ole täältä mistään löytänyt. Pöllöt on niin ihania :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti