maanantai 10. syyskuuta 2012

WC:n raikastusCasablogien tiimoilta sain valita uudelta yhteistyökumppanilta Wallstyle.fi:stä mieleisen tarran ja tällaiseen sitten päädyin. Tämän kyllä piti tulla keittiöömme ja sen vuoksi valitsin tarran väriksi hopean, että passaisi rosterikoneiden kanssa hyvin, mutta eihän se sitten sopinutkaan yhtään sinne köökin puolelle, jonne sitä ajattelin. Niinpä piti keksiä sille sitten uusi sijoituspaikka ja meidän alakerran wc kaipasi vähän raikastusta ja tuo hopeinen väritys sopi myös sinne hyvin.


Tämä tarrra on oikeasti hopean värinen, mutta valitettavasti tuossa kuvassa näytää ihan ruskealta. En kertakaikkiaan saanut otettua spottivalossa sellaista kuvaa, jossa olisi oikeat värit näkyvillä.


Meidän alakerran veski on aika pliisu loppujen lopuksi. Valkoiset kaakelit seinillä ja harmaat lattiassa. Nyt tuolla tarralla onneksi sain vähän piristystä. Aikaisemmin alakerran veskin ainoa ns. vetonaula oli tämä korkeassa lasipurkissa oleva teko-orkidea.

 

Niin ja ihan oikeaa raikkautta saa suihkutettua tällä Linarin luxus huonetuoksulla. Ei me tätä jokapäiväisessä käytössä raskita tuolla veskissä käytellä, mutta sitten kun tulee vieraita, niin laitan tuon tuonne wc:n puolelle vieraiden käyttöön. Kyseistä Linarin huonetuoksua myy mm. Stockmann.


Lopuksi vielä lukijatarjous, jos innostuitte kohentamaan kotianne seinätarroilla. Wallstyle.fi haluaa tarjota lukijoille 10 % alennuksen seinätarroista (ei koske seinäkellot-kategoriaa). Alennuksen saa koodilla casablogit. Kampanja on voimassa 30.9 asti. Tarroihin voi myös keksiä oman tekstinsä, joten mielikuvitus vaan laukkaamaan.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juu onneksi toinen sijoituspaikka löytyi suht helposti kun ei tosiaan sopinutkaan kaavailemaani paikkaan. Sais veskikin sitten vähän freesausta.

      Poista