tiistai 25. kesäkuuta 2013

GreenGate Amy Pale


Siis voiko johonkin astiasarjaan rakastua näin tulisesti? Tämä oli todellakin rakkautta ensisilmäyksellä kun näin nämä Green Gaten Amy Pale -sarjan tuotteet. En kertakaikkiaan päässyt yli tuosta ihastuksestani, vaan oli pakko laittaa tilaus sisään ja saada näitä meille. Kaapeista lähtivät Pentikin Omena -sarjan lautaset, mukit, jälkiruokakulhot ja isot kulhot mökille, että sain kotoa näille ihanuuksille tilaa.


Nämä kaikki Green Gaten tuotteet olen tilannut Designwest sisustusnettikaupasta, jolla on myös kivijalkamyymälä Tammisaaressa, Kustaa Vaasankatu 9. Olispas ihana päästä käymään siellä kesän aikana. Ehkä pitää ottaa kesällä se yhdeksi retkikohteeksi. Designwest/Raseborgs Möbelvård on myös verhoiluliike, joten verkkokaupasta voi löytyä myös välillä itsekunnostettu tuoli tai sohva. Omaa tuotantoa ovat myös mm. tyynynpäälliset, pöytäliinat sekä lampunvarjostimet. Designwest valikoimassa on GreenGaten lisäksi mm. Designers Guiltiä, Tine K:tä, Pip Studiota, Anna O:ta sekä BagPod/Red Dog Designiä. Designwestin Karin on myös hiljattain aukaissut myös oma bloginsa, jos haluat käydä kurkkaamassa designwestblog.blogpot.fi 


Tilaukseni sisälsi ison salaattikulhon (joka on sitten tosi iso ja painava) ja sille pienen kulhon kaveriksi, jauhosirottimen, jonka näetkin tuossa yläkuvassa, kaksi erilaista mukia sekä yhden lattemukin, servetit sekä Vera grey astiapyyhkeen. Valitettavasti tuota Amy Pale -sarjan astiapyyhettä ei enää ollut, mutta kyllä tuo Vera greykin sopii tosi kivasti tuon Amy Palen kaveriksi. Huomasin juuri, että enpä ollut sitä muistanut kuvata ollenkaan. Jossain tuolla välissä se vilahtelee.


Kuvien määrästä varmaan huomaatte, että olen ihan korviani myötä rakastunut näihin. Nämä ovat niin ihanan romanttiset ja kuuluvat erityisesti kesään. Talvella voi sitten haikeana muistella mennyttä kesää ja haaveilla uudesta.


Nämä kaksi mukia ovat vähän erinmalliset kuin GreenGaten lattemukit ja meillä ne päätyivätkin vesilaseiksi. Olisivat muuten aika ihanat hammasharjamukeinakin kylppärissä.


Siis munhan on ihan pakko ruveta leipomaan pullaa tuohon isoon salaatikulhoon, että saan testattua myös uutta jauhosirotinta sekä laittaa tuon hienon asiapyyhkeen kulhon päälle, jonka alla taikina voi rauhassa kohota :)





Vitsit kun tekisi vielä mieli tilata tuohon sarjaan sopiva kannu ja metsästää vielä jostain tuo saman sarjan astiapyyhe, vai pitäisköhän sitä jo odotella uusien sarjojen saapumista. 

Tämän tilaukseni yhteyteen Designwestin Karin laittoi myös mukavan GreenGaten arvontapalkinnon teille, jonka arvonta onkin tulossa kesän aikana, kunhan ollaan tuosta korvakorujen arvonnasta selvitty. Muistakaahan käydä osallistumassa siihen. Käynnissä olevaan arvontaa pääset tästä klik klik.

12 kommenttia:

  1. Mäkin oon keräillyt GG-lattemukeja ja lautasia jo jonkin aikaa. Nyt olen ollut hiljaiselolla kunnes tänään pitkästä aikaa tilasin mintunvärisiä lattemukeja..ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo GG:t tekee kyllä aivan liian kauniita astioita. Tulee ihan liikaa houkutuksia koko ajan ja hitsit kun mallistokin muuttuu niin nopeasti, että uusia kiusauksia tulee koko ajan vaan lisää ;)

      Poista
  2. En ihmettele ihastustasi, nuo on yksinkertaisesti kauniita! <3 GG:lla on niin ihastuttavia kaikki astiat, että ne voisi kokoilla itselleen. :D

    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. GG:n on kyllä niin ihastuttavia astioita ja tuo Amy Pale vei täydellisesti sydämen. Toivottavasti syksyllä ei tule taas jotain uutta sarjaa jota pitäisi ostaa. No onneksi nuo sopivat kyllä hyvin yhteen, vaikka olisi eri sarjoja, kun kukkakuosi kuitenkin useinmiten tai polka dot -kuosia. Mukavaa aurinkoista viikkoa myös sinne :)

      Poista
  3. GG_ltä tulee vuosi vuoden jälkeen aina vaan ihanampia astioita. Tuo sarja sopii mainiosti kesään:)
    Täytyisi tehdä radikaali tyhjennys astiakaappiin, että uusia ihanuuksia mahtuisi mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiltä melkein pitäisi kieltää noin ihanien astioiden teko ja liian usein tulee uusi mallisto, kun aina vaan tulee uusia houkutuksia :)

      Poista
  4. Ihania astioita, kyllä näihin rakastuu, varsinkin kun katsoo kauniita kuvia :) Sinulla on myös tosi kiva yläbanneri blogissasi, joka kerta kun vierailen en meinaa päästä eteenpäin kun jään ihastelemaan sitä :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 kiva kuulla, että olet ihastunut tuohon yläbanneriin.Pitäisi ehkä ruveta jo kehittelemään uutta banneria. Joskus teinkin niitä jonkun varastoon. Pitäisi varmaan kaivaa esille ja laittaa vähän uutta tuulta tuohon. Kesällä ja varsinkin lomalla tuntuu olevan vaan niin kova kiire, että ei mitään ehdi :)

      Poista
  5. Todella suloisen kauniita! Itselläni on myös tuo vaal. sin. lattemuki, sopii niiiin kesään ;). Aurinkoisia kahvihetkiä ja pullan leipomispäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nuo ovat kyllä niin passeleita juuri kesään. Mukavaa uutta viikkoa ja aurinkoa viikkoosi :)

      Poista
  6. Moikka! Olen etsiskellyt näitä Amy Pale Blue -sarjan astioita joka paikasta ja eksyin näiden kuvien myötä sinun blogiisi =). Tämä onkin kirjoitettu jo pari vuotta sitten, joten ajattelin kysäistä, olisitko kenties myymässä näitä ihanuuksia? Ostaisin mielelläni, etenkin sinipohjaiset kupit ja sirottimen =). Laita viestiä osoitteeseen susave81@suomi24.fi. T: Susanna E.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en ole kyllä myymässä näitä, kun olen kanssa aivan rakastunut näihin astioihin. Toivottavasti jostain nyt onnistut löytämään omasi. Green Gatelta ei ole sen jälkeen tosiaan tullut mitään noin ihanaa kuosia mitä noissa on ollut. Harmin paikka!

      Poista