perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kesäiset lippikset ja pöllömekko

Meille kotiutui taas uusi pöllötunika Ullekas -nettikaupasta. Meillähän on ollut pikkuneidillä ahkerassa käytössä Ullekas -valikoimaan kuuluva Helka Huhuu ja teehetki -tunika (sen postauksen näet tästä) ja ihastuin tuohon pehmeään velouriin sen verran, että tilasin samaisesta velourista ommellun Pöllörouva ja ilmapallo -tunikan kokoa suurempana. Otin jo koon 110-116, jotta voi käyttää ensin mekkona ja sitten myöhemmin tunikana. Ullekas -tuotteisiin olen joskus törmännyt messuilla ja ihastuin erityisesti niiden kauniisiin aplikointeihin. Ja mitä parasta, Ulrika ompelee tuotteita myös toiveidesi mukaan eli voit valita sopivan värisen kankaan ja siihen valikoimasta sopivan aplikaation. Nettisivuilta löytyykin eri kankaiden värivaihtoehdot.



Tästä tunikasta tulee varmaan tulevan syksyn ja talven hitti meillä päiväkotiin Helga Huhuun ja teehetki -tunikan kanssa. Pikkuneitihän ei suostu pitämään tarhassa housuja ollenkaan ja vaikka mitkä housut puettaisiin päälle, niin hän riisuu ne siellä aina pois. Ovat kuulemma rumat ja päällä pitäisi olla aina mekko...siis mistä tuonkin ikäiset oppii jo tuollaisen? :) Leggarit hän sentään antaa olla sukkahousujen päällä, joten tämä tunikamekko on oivallinen juuri leggareiden kanssa ja suloisen pehmeä ja lämmin sitten talvellakin, kun pitkät hihat. Siis kaamea miettiä jo tulevaa talvea, vaikka kesä edessä. 




Nyt kun tuo kesän paahtavakin aurinkokin on näyttäytynyt meille, niin täytyy muistaa aina suojata pää helteeltä ja auringolta. Ullekas -valikoimaan onkin tullut runsaasti uutuskuoseja lippisten suhteen ja kannattaakin käydä kurkkaamassa. Osa lippiksistä oli myös tarjouksessa 9.6 asti. Niin ja Ullekas nettisivuilla oli myös arvonta käynnissä 9.6 asti, jossa voi voittaa itselleen vapaavalintaisen tuotteen. Kannattaa siis käydä kipin kapin osallistumassa.

 
 
 

Kurkataan sitten vielä poikien lippisvalikoimaan. Toki nettisivuilla on paljon muitakin vaihtoehtoja eli poimin tähän vain erityisesti omaa silmääni  miellyttäneet lippikset. Kaikissa lippiksissä on puuvillavuori ja takana kuminauha.

 
 
 
 
 
 

 Omat suosikkini noista lippiksistä on muffinssilippis sekä tuo poikien lentokonelippis, vaikka kyllä tämä tähtilippiskin tulee kyllä kovana kilpailijana.

Ullekas tuotteet valmistetaan kaikki käsityönä ja mitä parasta vielä vanhassa kotikaupungissani Turussa ;)

Ullekas -nettikauppaan pääset tästä klikkaamalla. 

4 kommenttia:

  1. Aivan ihania, värikkäitä ja iloisia vaatteita lapsille!
    Mä kun tykkään, että lapsen pukeutumisessa käytetään värejä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu elämässä pitää olla vähän väriä :) Mukavan aurinkoista viikonloppua! :)

      Poista
  2. Onpa kivan näköinen mekko/tunika! Itselle liike oli ihan uusi tuttavuus. Kiitos vinkistä!
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että tykkäsit :) Aurinko on onneksi hellinyt meitä koko viikonlopun ja eipä ole sisällä paljon ehtinyt olemaan. Ihanaa kun on kesä :)

      Poista